Tačiau beprotiškai jį mylėjusios dukterys ir sūnus, prabėgus beveik 15 metų po tėčio mirties, ir toliau palaiko jo atminimą, rašo dailymail.co.uk.

Antradienį savo tėtį prisiminė Kim – „Instagram" ji pasidalino nuotrauka, kurioje yra įsiamžinusi su R. Kardashianu.

Nuotrauka daryta maždaug 1998 metais, kai Kim tebuvo 17 metų. Iki jos tėvo mirties tuomet buvo likę penkeri metai.

Nuotraukoje matyti į kamerą žvelgiantis akivaizdžiai laimingas R. Kardashianas. Jo veidą puošia plati šypsena. Šalia sėdi Roberto duktė.

Maždaug tuo metu, kai prieš 20 metų buvo užfiksuotas šis kadras, Kim buvo ką tik pabaigusi Marymounto vidurinę mokyklą.

Kim ir jos seserys Kourtney ir Khloe bei brolis Robertas nuolatos neužmiršta pagerbti savo mirusio tėčio pasidalindami jautriais pagarbos ženklais.

Kartais jie tiesiog pasidalina prisiminimu ar nuotrauka, kaip tą antradienį padarė Kim.

Praėjusį vasarį, kad pagerbtų tėtį, kuriam būtų sukakę 74-eri, jo gimtadienio proga Kim „Twitter" pasidalino savo tėčio nuotrauka, pranešė „E News".

„Laimingo dangiško gimtadienio, tėti! Nepaprastai tavęs ilgiuosi. Užsakiau tavo mylimą „Ralph" tortą, kad galėtume atšvęsti. Mylėsiu tave amžinai", – rašė K. Kardashian.

1998

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 4, 2018 at 4:01pm PDT

Ji taip pat pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip tėtis 16-ojo gimtadienio proga Kim padarė staigmeną – padovanojo jai automobilį.

„Laimingo gimtadienio. Tu esi pati geriausia. Tu puiki. Tu nusipelnei šio automobilio", – vaizdo įrašo pabaigoje sako R. Kardashianas. Jis taip pat pajuokavo: „Geriau jau tu jį plautumei kas savaitę".

Kourtney taip pat pasidalino sena nuotrauka, kurioje prašmatniomis šventinėmis suknelėmis pasipuošusios dar visai mažos ji ir Kim įsiamžinusios drauge su tėčiu.

„Tėvelio mergaitės. Laimingo gimtadienio, tėti. Ilgiuosi tavęs kasdien. Kim nesidžiaugė savo suknele taip, kaip džiaugiausi aš", – tokį aprašą Kim pridėjo prie „Instagram" paskelbtos nuotraukos.

R. Kardashianas buvo teisininkas ir verslininkas, tarptautinį pripažinimą įgijęs kaip O.J. Simpsono draugas ir advokatas nužudymo byloje 1995-aisiais.

Jis 13 metų buvo vedęs savo vaikus į pramogų verslą stūmusią Kris, kuri 1991 metais jį paliko ir ištekėjo už Bruce'o Jennerio, šiandien visiems žinomo kaip Caitlyn.

Rugsėjo 30-ąją sueis 15 metų nuo R. Kardashiano mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)