Jau greitai pasirodysiančios romantinės komedijos „Second Act" žvaigždė vilki džemperį su kapišonu ir mūvi tamprėmis, o aplinkui išsirikiavusių šokėjų apranga kiek atviresnė: jos taip pat su tamprėmis, bet tik su liemenėlėmis.

Įrašas po nuotrauka primena apie būsimus iš Niujorko Bronkso rajono kilusios žvaigždės šou Las Vegase ir jos bendradarbiavimą su aprangą aktyviam laisvalaikiui siūlančia įmone „Niyama Sol". Ir J. Lopez, ir per koncertus jai talkinančių šokėjų drabužiai – iš naujos „Vanguard" kolekcijos.

Tačiau neilgai trukus J. Lopez suteikė savo gerbėjams progą išvysti ją su šokėjų apranga. Ji įkėlė nuotrauką, kurioje pozuoja nusimetusi džemperį – vien su liemenėle.

Grupinėje nuotraukoje J. Lopez plaukai buvo glotniai sušukuoti į viršų, o žvilgsnis tarsi niekinantis. Šešių šokėjų išraiškos taip pat atrodo kiek rūstokos.

„Štai ir mes... Aš ir merginos ruošiamės pirmajam iš paskutinių 14-os šou, šį sekmadienį įvyksiančiam Las Vegase!" – bylojo užrašas po nuotrauka. Jis buvo papildytas užuomina apie drabužius iš „Vanguard" kolekcijos, taip pat saitažodžiais „This is me then" (vieno iš J. Lopez albumų pavadinimas) ir „Jenny From The Block" (garsusis dainininkės hitas).

Prie paskutinės grotažymės ji parašė: „Kada nors vėl pažvelgsime į šią nuotrauką ir nusišypsosime".

Galima tik spėti, kad visos merginos iš tiesų demonstruoja J. Lopez treniruočių aprangą.

Čia aptarta nuotrauka pasirodė po to, kai J. Lopez buvo pastebėta kartu su Alexu Rodriguezu vaikštinėjanti po parduotuves Beverli Hilse.

Kiek anksčiau stiliaus ikona patraukė dėmesį Vest Holivude. Ir tada draugiją jai palaikė A. Rodriguezas.

Visiškai neseniai J. Lopez kaktomuša susidūrė su buvusiu širdies draugu Casperu Smartu. Tai įvyko „Craig's" restorane, jai vakarieniaujant su dabartine savo simpatija A. Rodriguezu.

Galima tik priminti, kad prieš susibičiuliaudama su pastaruoju, J. Lopez gana ilgai tęsė romantinius santykius su C. Smartu.

Net penketą metų, nuo 2011-ųjų iki 2016-ųjų, pora kartkartėmis vis susitikinėdavo.

Kaip rašė portalas „People", buvę mylimieji išsiskyrė dėl tariamos C. Smarto neištikimybės: visų prima 2014-aisiais, o vėliau – prieš pat galutinį išsiskyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)