Pastarosiomis dienomis dauguma atkreipė dėmesį į princo Harry'io sutuoktinės pomėgį slėpti rankas kišenėse. Neseniai žurnalui „OK!" kūno kalbos ekspertė Judi James paaiškino tokio pomėgio priežastis.

„Klasikinė šio gana įprasto gesto priežastis – noras slėptis. Kuo giliau į kišenes sugrūdamos rankos, tuo tas noras didesnis. Be to, toks gestas padeda įveikti problemą, kamuojančią daugumą mūsų – nežinojimą, kur dėti rankas, kai žinome, jog mus stebi daug žmonių", – paaiškina J. Jamesas.

Deja, vargu, ar tokia teorija tinkama M. Markle atveju. „Meghan tikrai nestinga pasitikėjimo savimi, taigi jos atveju rankos kišenėse daugiau susijusius su mada, o ne su nerimu. Tai taip pat ir duoklė jos mylimai 6-ojo dešimtmečio madai", – teigia J. James.

Taigi, kaip ten yra iš tikrųjų? Belieka tik spėlioti. Turint omenyje, kaip smarkiai pastaraisiais mėnesiais Meghan Markle formuoja karališkąją madą, tai gali būti naujausias pavyzdys, kaip ši drąsi jauna moteris plečia karališkojo protokolo ribas, perkeldama tradicijas į XXI amžių.

„Tai daro princas Charlesas, tai daro princas Harry'is, tai daro netgi mažasis princas George'as. Bet Meghan gali tapti pirmąja karališkosios šeimos moterimi, drįsusia viešumoje laikyti rankas kišenėse", – sako J. James.

Be jokios abejonės, tai ne pirmasis kartas, kai M. Markle pasirodymas viešumoje atsiduria žiniasklaidos dėmesio centre. Neretai audringos reakcijos sulaukia ir jos aprangos pasirinkimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)