Minėtina, kad dabar panaikintos ne tik nuotraukos, bet ir visas M. Markle „Instagram“ puslapis. Tačiau jei būtumėte apsilankę jame 2017-aisiais, kai pora dar tik susižadėjo, būtumėte aptikę jame nuo balandžio mėnesio skelbtų kadrų.

M. Meghan paskyroje buvo gausu smagiai leisti laiką mėgstančios jaunos moters nuotraukų, tikrai niekuo nesiskiriančių nuo kadrų iš bet kurios kitos jos bendraamžės gyvenimo. Kai kurios iš jų leidžia bent minimaliai kilstelėti privataus M. Markle gyvenimo uždangą.

M. Markle „Instagram“ puslapyje buvo ypač daug atostogų nuotraukų, kadrų su draugais, jos šuns atvaizdų, taip pat miegamajame kurtų asmenukių, kuriose tuometinė ekrano žvaigždė pozavo vilkėdama ne ypač kūną slepiančiais apdarais.

Tikra tiesa, kad dabar, kai atsidūrė Kensingtono rūmuose, princo Harry sutuoktinė nieku gyvu neviešintų nuotraukų, kuriose įamžintos Ibisoje praleistų atostogų akimirkos – juk dabar ji turi laikytis griežto karališkosios šeimos nariui deramo etiketo ir kreipti dėmesį net į tai, kaip sudeda kojas, kai sėdasi.

Visiškai nenuostabu, kad bikinius M. Markle iškeitė į įspūdingas skrybėles, kurias dėvi pasirodydama viešumoje.

Vis dėlto iki susipažinimo su princu Harry jos „Instagram“ vaizdas niekuo nesiskyrė nuo bet kuriai kitai jaunai moteriai priklausančio internetinio puslapio turinio.

Ar pavyktų įsivaizduoti, kad Kate Middleton galėtų turėti „Instagram“ paskyrą su nuotraukomis, kuriose būtų užfiksuota, kaip ji, pavyzdžiui, nuo pirštų valgo avietes?

Tokių kadrų dabar negali sau leisti viešinti ir M. Markle, britų spaudoje dažnai vadinama tiesiog Meghan, nors tikrasis jos vardas – Rachel.

Po santuokos su princu Harry M. Markle tapo monarchų šeimos nare, tačiau princese Meghan ji nevadinama, nes šis titulas paveldimas tik karališkoje šeimoje gimusių moteriškos lyties atstovių.

Taigi, dabartinis jos titulas – Jos karališkoji didenybė Sasekso kunigaikštienė.

37-erių rugpjūčio 4 d. sulaukusi M. Markle, įsiliejusi į karališkąją šeima privalo laikytis privatumo, tad kad ir kaip norėtųsi bent akies krašteliu pažvelgti į ją iš arčiau, to tikrai nepavyks padaryti jokiuose socialinių tinklų puslapiuose – dabar jie tiesiog neegzistuoja.

M. Markle gyvenimas po vestuvių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)