Amelia, Kento kunigaikščio anūkė, eilėje į sostą užimanti 38 vietą, dažnai dalijasi savo ir draugų nuotraukomis internete.

Jei pažvelgsite į jos paskyros puslapį, suprasite, kodėl ji garsėja tuo, jog retkarčiais nuklysta nuo tradicijų ribų.

Vos praėjusią savaitę princų Williamo bei Harry pusseserė pozavo nuotraukoms Pekamo baro „Frank`s“ kavinėje.

Nors tai yra viena populiariausių naktinių Londono vietų, kavinė „Frank`s“ įsikūrusi 10-ajame daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės aukšte.

Ji yra gana toli nuo Bakingamo rūmų... ir mes galvoje turime ne tik faktinį atstumą.

Tai nėra vienintelis kartas, kai Amelia pasilinksminimui pasirinko netikėtą vietą.

Rugpjūčio 24 dieną švęsdama savo 23-jį gimtadienį, Amelia pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji, užsidėjusi koją ant kojos, sėdi parke ir laiko miniatiūrinį tortą.

Praėjusį mėnesį per atostogas Ibisoje ledi Amelia Windsor taip pat sulaužė tradicijas, pasirodžiusi paplūdimyje be liemenėlės. Tai užfiksavo brangiai nuotraukas pardavinėjantys paparacai.

Tačiau ji nėra „dirbanti“ karališkosios šeimos atstovė, kaip Meghan Markle ar Kate Middleton, taigi jai leidžiama naudotis socialine žiniasklaida.

Jos publikuojamos nuotraukos parodo visai kitokį monarchijai priklausančio žmogaus veidą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)