Įspūdingo balso 25-erių metų dainininkė sudavė atsakomąjį smūgį tinklaraščio „Barstool Sports“ leidėjams, kai šie pareiškė, kad aplink P. Davidsono akis pastebima pigmentacija atrodo taip, tarsi jam vietoj akių būtų išangės, rašoma portale „People“.

„Juk puikiai žinote, kad jis serga autoimunine liga, ar ne taip? Vadinasi, suprantate, kaip elgiatės? Tiesiog norėjau įsitikinti“, – parašė A. Grande socialiniame tinkle „Twitter“.

Jos komentaras sulaukė gerbėjų palaikymo. Jie taip pat aršiai užsipuolė nekorektišką publikaciją paskelbusį tinklaraštį.

„Galiu tik įsivaizduoti, kokiam reikia būti įžūliam, kad parašytum šitokį straipsnį, – parašė vienas. – Aš už jokius pinigus to nepadaryčiau.“

Apie ne vienus metus kamuojančią Krono ligą 24-erių metų P. Davidsonas pirmą kartą prabilo 2016-aisiais.

„Krono liga susirgau kai buvau gal 17-os, o gal 18-os, – sakė jis, duodamas interviu. – Ištisomis dienomis skaudėdavo pilvą, nepajėgdavau valgyti. Sergu. Mane kamuoja Krono liga ir tai vargina.“

Krono liga – tai tam tikra uždegiminė virškinimo trakto liga. Ji paprastai pasireiškia jautrios imuninės sistemos asmenims, kai nepavojingos bakterijos imamos painioti su kenksmingais patogenais. Tarp ligos simptomų galima paminėti pilvo skausmus, pykinimą, viduriavimą, svorio kritimą, mažakraujystę, odos pokyčius ir artritą.

Krono liga, kaip rodo statistika, serga 780 tūkst. amerikiečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)