Dėkodama vyrui už dovaną ji pasidalijo vaizdo įrašais savo „Instagram“ paskyroje. Žinoma moteris pasakojo, kad šį automobilį įsimylėjo dar su Kanye viešėdama Majamyje. Vėliau ji nenustojo vyrui kartoti, kaip norėtų tokio neoninės spalvos visureigio. Tiesa, būtent neoninių spalvų šios klasės automobiliai šiuo metu yra itin madingi. Tokį turi ir Kim sesuo Kylie Jenner.

Kim Kardashian automobilis
Kim Kardashian automobilis

37-erių moteris sakė, kad tai buvo netikėta, tačiau labai miela staigmena. „O Dieve! Aš tik išėjau iš sporto salės ir buvau nustebinta šio mažylio. Aš jį įsimylėjau dar Majamyje ir vis apie jį kalbėjau“, – pasakojo ji.

Tiesa, gerbėjai svarsto, kaip Kanye galėjo sau leisti tokią prabangią dovaną, nes dar pastaraisiais metais buvo kalbėta, kad jis turi nemažų skolų. Dar 2016 metais jos siekė 53 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)