„Ji turėtų gauti kryželį ar Bibliją, kad šis vaikas augtų arčiau Dievo, kaip kontrastas tam materializmui, kuris jai yra kišamas“, – rašė žmonės.

Tačiau Khloe greitai atkirto visiems kritikams. „Mes kasdien skaitome vaikų Biblijos istorijas ir meldžiamės kiekvieną vakarą, bet neturėtumėte taip teisti. Kodėl esate tokie negatyvūs, jei esate Dievo vaikai?

Ji yra kūdikis, kuris gauna mielas dovanas ir aš taip norėjau padaryti šią nuotrauką. Mėgaujuosi kiekviena akimirka su savo mieluoju angelu. Angelu, kurį Dievas suteikė man“.

Khloe jau ne karta yra sulaukusi piktų komentarų dėl neva netinkamo elgesio šeimoje ir su mažyle. Šįkart ji buvo sukritikuota dėl šeimos draugės Kimoros Lee Simmons dovanų.

DELFI primena, kad mažylės ji ir mylimasis Tristanas Thompsonas susilaukė balandį. Kaip tik tuo metu jų santykius sukrėtė neištikimybės skandalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)