Negana to, fotografai užfiksavo, kad antradienį į jo namus atvyko buvusi žmona ir jų trijų vaikų mama Jennifer Garner. Iš ten aktorė išėjo nusiminusi ir drebanti.

Vėliau ji į 46-erių B. Afflecko namus grįžo su dar viena moterimi ir kiek vėliau buvo užfiksuoti išvažiuojantys jau visi trys.

Teigiama, jog B. Affleckas buvo skubiai išgabentas į reabilitacijos kliniką, esančią Malibu.

Spauda rašo, jog pirmadienį aktorius buvo užfiksuotas atsiimantis alkoholio siuntą prie savo namų Brentvude, Kalifornijoje.

Visai neseniai paaiškėjo, jog B. Affleckas susitikinėja su nauja moterimi – 22 metų „Playboy“ gražuole. Ji žurnalistams taip pat yra minėjusi, kad mėgsta visą dieną gurkšnoti vieną iš stipriųjų alkoholinių gėrimų.

Pirmasis kartas, kai B. Affleckas atsidūrė reabilitacijos klinikoje, buvo 2001 metais. 2017 metų kovą aktorius prisipažino, jog ir vėl gydėsi nuo priklausomybės ir kursą užbaigė sėkmingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)