Nuotraukoje matyti, kaip J. Bennettas, kuriam dabar yra 22 metai, 2013-aisiais atsiduria viešbučio „Marina del Rey“ kambaryje. Vaikinas ir A. Argento, kuriai tuomet buvo 37 metai, guli lovoje be viršutinės aprangos dalies, galvas padėję ant pagalvės, o jų rankos susipynusios. Šaltiniai TMZ tvirtino, kad nuotrauka padaryta po to, kai jiedu pasimylėjo.

Nuotrauką galite pamatyti ČIA.

Kalifornijoje suaugusiųjų seksualiniai santykiai su jaunesniais nei 18 metų asmenimis laikomi nusikaltimu.

Vėliau J. Bennettas grasino besiimsiantis teisinių veiksmų, tad balandį A. Argento atsiskaitė su juo sumokėjusi 330 tūkstančių eurų, kuriuos parūpino jos tuometinis mylimasis Anthony‘is Bourdainas.

Antradienį A. Argento paskelbė pranešimą, kuriame tvirtina: „Aš niekuomet neturėjau jokių seksualinių santykių su J. Bennetu“.

Tačiau jos susirašinėjimas su vienu iš draugų rodo kitaip.

A. Argento ir jos draugas susirašinėjo aptarinėdami pasipiktinimą sukėlusią sekmadienį „New York Times“ pasirodžiusią istoriją apie ją ir J. Bennettą. A. Argento žinutės yra pilkame fone, jos draugo – mėlyname.

A. Argento teigimu, J. Bennetas parašė laišką ant „Ritz-Carlton“ viešbučio, kuriame jie susitikinėjo, laiškinio popieriaus. Laiškelyje vaikinas rašė: „Asia, myliu tave visa širdimi. Aš taip džiaugiuosi, kad mes ir vėl susitikome, taip džiaugiuosi, kad tu esi mano gyvenime. Jimmy‘is“.

Žinutėje savo draugui A. Argento rašė: „Jis man tai parašė po visko ir visus tuos metus neprašytas siuntinėjo savo nuogo nuotraukas, liovėsi tik likus dviem savaitėms iki advokato pranešimo“.

A. Argento tęsė toliau: „Tai nebuvo išprievartavimas. Aš buvau suakmenėjusi. Jis buvo viršuje. Po visko jis man pasakė, kad nuo 12 metų buvau jo seksualinėse fantazijose“.

A. Argento labiausiai išgarsėjo tada, kai apkaltino Harvey Weinsteiną išprievartavimu ir yra viena pirmųjų moterų, aktyviai besireiškusių #MeToo judėjime. H. Weinsteino advokatas Benas Brafmanas šią savaitę prapliupo kaltinimais: „Šie įvykiai atskleidžia stulbinamą A. Argento veidmainiškumą. Ji buvo viena garsiausiai kalbančių žmonių, siekusių sunaikinti H. Weinsteiną“.

Los Andželo apygardos šerifo departamentas kreipėsi į J. Bennettą, kad nustatytų, ar yra pagrindo nusikaltimo tyrimui.

TMZ susisiekė su A. Argento advokatu, tačiau kol kas atsakymo nesulaukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)