Pora, kuri planuoja kasmet toje pačioje vietoje atnaujinti savo įžadus, apsistojo mažiausioje iš salų, kur galėjo mėgautis ypatingu privatumu.

Žurnalui „OK! Magazine“ D. Hasselhoffas sakė: „Pabuvome rojuje. Pasirinkome mažiausią salą, ten tikrai labai mažai žmonų. O ir tie labai geranoriški ir nelenda į akis – galiu visą savo laiką skirti žmonai. Štai popietę praleidome Gilligano saloje – ten vos kelios palmės ir mes“.

Life is good !! Greetings from our Honeymoon!! @ok_mag @kandolhu

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on Aug 20, 2018 at 8:56am PDT

Nardymo entuziastas D. Hasselhoffas rado laiko ir šiai veiklai.

Prisimindama vestuvių dieną, H. Robersts sakė, kad kiekvieną dieną žiūri vestuvių vaizdo įrašus, tą ypatinga diena pralėkė tarsi akimirka ir ji labai norėtų visa tai pakartoti.

„Gelbėtojų“ žvaigždė pridūrė: „Tiesiog dievinu būti Hayley vyras. Ji geriausia, kas man galėjo nutikti. Norėčiau vestuves kartoti ir kartoti – kiekvienais metais toje pačioje vietoje“.

Poros, kuri susitikinėjo dvejus metus, vestuvėse Italijoje dalyvavo ir dvi aktoriaus dukros 28 metų Taylor ir 25 metų Hayley.

Apie tada dar planuojamas vestuves D. Hasselhoffas pasakojo „Entertainment Tonight“: „Mes ketiname susituokti 31 dieną Italijoje. Antradienį mano gimtadienis, tada filmavimas Didžiojoje Britanijoje, dar keli reikalai ir galiausiai nedidelės jaukios vestuvės su pačiais artimiausiais Italijoje“.

Aktorius pridūrė, kad Maldyvuose tikisi pailsėti nuo aplinkinių dėmesio ir visą dėmesį skirti žmonai.

„Po ceremonijos vyksime į Maldyvus, kur vandenyje mirksime geras dvi savaites“, – tvirtino aktorius.

Pora susipažino 2011 metais viešbutyje, kur Didžiojoje Britanijoje buvo apsistojęs D. Hasselhoffas, kai dirbo „Britain‘s Got Talent“ komisijoje. Viskas prasidėjo nuo to, kad mainais už autografą, aktorius paprašė moters sutikti su juo nueiti į pasimatymą.

Apie sužadėtuves pora paskelbė 2016 metų gegužę. Aktorius savo išrinktajai pasipiršo Malibu. „Abu negalėjome suvaldyti ašarų. Net neįtariau, kad jis ketina taip pasielgti. Labai daug emocijų“, – iš karto po sužadėtuvių kalbėjo laiminga moteris.

„Mano šūkis: vedi ne todėl, kad nori su tuo žmogumi gyventi. Vedi, nes tiesiog negali gyventi be jo. Taip ir jaučiausi. Supratau, koks esu nelaimingas, kai jos nėra šalia. Delsiau pirštis, nes bijojau, kad jai per senas“, – kalbėjo aktorius. D. Hasselhoffas 1984-1989 metais buvo vedęs aktorę Catherine Hickland, pora susilaukė dviejų dukrų. Skyrybos oficialiai baigtos 2006 metų rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)