Laidos pavadinimas ne tik juokingas, bet ir labai tinkamas, turint omenyje, kad K. Hartas ir jo svečiai šnekasi tarpusavyje gulėdami ledo voniose.

Interviu metu abu vyriškiai kalbėjosi ne tik apie L. Odomo karjeros atgimimą, bet ir apie siaubingą laikotarpį ligoninėje 2015-aisiais, kai narkotikų perdozavimas vos nepražudė krepšininko.

Sportininkas buvo atviras: „Visi gydytojai, susipažinę su mano būkle, sakė, kad esu vaikščiojantis stebuklas. Būdamas komoje patyriau 12 insultų ir šešis širdies smūgius. Tačiau dabar esu gyvas. Toks variantas yra žymiai geresnis nei tai, kas galėjo nutikti“.

L. Odomas minėjo, kad jo priklausomybę nulėmė „netikę sprendimai“ ir „nerimas“. Jis taip pat neužmiršo padėkoti buvusiai žmonai Khloe Kardashian už tai, jog buvo šalia, kai krepšininkas ligoninėje kovojo už savo gyvybę.

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ gerbėjai veikiausiai pamena, kad toks K. Kardashian poelgis darė įspūdį ir todėl, jog pora tuomet buvo skyrybų sūkuryje.

„Tai buvo labai reikšminga“, – apie K. Kardashian palaikymą atsiliepė L. Odomas.

Vyriškis taip pat pripažino, kad dėl sąsajų su Kardashianais ir Jennersais atsidūrė dėmesio centre, o tai „buvo siaubinga. Tapo sunku išeiti į gatvę. Kasdien pabudęs atsidarydavau TMZ puslapį ir žiūrėdavau, ar ten nėra manęs, pavaizduoto neigiamai. Tikrai nemalonus jausmas“.

Dabar L. Odomas jaučiasi „puikiai“ ir nebevartoja kvaišalų.

Be to, jis ir vėl ketina žaisti krepšinį Kinijoje ir dėl to jaučiasi nepaprastai laimingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją