46 metų aktorė šokiravo savo gerbėjus prisipažinusi, kad kino porą filmuojant Francio Fordo Copollos siaubo filmą sutuokė tikras kunigas.

„Taip, filmuodami „Drakulą“ mes iš tikrųjų susituokėme. Ne, prisiekiu Dievu, manau, kad ir tikrame gyvenime esame vyras ir žmona“, – „Entertainment Weekly“ sakė aktorė.

„Toje scenoje F. Fordas Copolla pasinaudojo tikro kunigo paslaugomis. Jis padarė viską, kaip pridera. Manau, kad mes iš tikrųjų susituokę“, – teigia ji.

K.Reevesas, kuris su W. Rider vėl susitiko filmuojant naują juostą „Destination Wedding“, prisipažino, kad iki tol apie tai niekada nesusimąstė.

„Nejaugi neprisimeni? Buvo Valentino diena“, – perklausė W. Rider. Į tai aktorius atsakė: „O vargeli, mes susituokę“.

Gotikinio Bramo Stokerio romano ekranizacijoje aktoriai atliko Jonathano Harkerio ir Minos Murray vaidmenis. Juostoje taip pat filmavosi Gary‘is Oldmanas ir Anthony Hopkinsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)