Vis dėlto šeštadienį susikurtas įvaizdis, su kuriuo, lydimas sutuoktinės, reperis pasirodė bičiulio 2 Chainz vestuvėse, privertė gūžčioti pečiais.

K. Westas buvo pasipuošęs kostiumu, mūvėjo kojines ir buvo įsispyręs į akivaizdžiai keliais dydžiais per mažas šlepetes, rašoma portale instyle.com.

Vargu ar sumanymas šitaip apsiavus pasirodyti viešumoje galėjo būti atsitiktinis, tačiau kad ir kokio efekto siekė K. Westas, iš „Twitter“ auditorijos jis sulaukė tik kritikos: vieni jo apavą lygino su ortopediniais batais, kiti tiesiog peikė už sprendimą mūvint šlepetėmis pasirodyti vestuvėse.

O štai K. Kardashian įvaizdis buvo ne ką mažiau ryškus. Šou pasaulio žvaigždė vilkėjo neoninės spalvos latekso suknele su ilgu, koją apnuoginančiu skeltuku ir buvo apsiavusi stilingais, vos poros dirželių prilaikomais aukštakulniais.

Nuotraukas galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)