Skelbiama, kad nusikaltėlių grupuotės „South Crips" narys 38 metų Robertas Maxfieldas į laisvę buvo paleistas kovą. Už 31 metų Yetunde Price nužudymą jis atliko 12 metų laisvės atėmimo bausmę. Teismas jam skyrė 15 metų kalėjimo, bet už gerą elgesį jis paleistas anksčiau.

„Visai nesvarbu, mano sesers geras jo elgesys nesugrąžins. Nesąžininga, kad ji niekada nebegalės manęs apkabinti", – „Time" sakė S. Williams.

Price – vyriausia Serenos ir Venus Williams sesuo – buvo nušauta Komptone 2003 metų rugsėjį per apšaudymą. Policija nustatė, kad taikiniu buvo kartu su ja automobilyje buvęs jos vaikinas.

36 metų Serena „Time" sakė, kad, nors Biblijoje ir rašoma apie atleidimo svarbą, ji kol kas tam nepasirengusi.

„Norėčiau gebėti elgtis taip, kuo tikiu, išmokyti to ir Olympią, bet kol kas negaliu. Noriu atleisti, bet dar negaliu. Laukia ilgas kelias. Tikiu, kad man pavyks", – teigia ji.

Teniso žvaigždė sako, kad apie R. Maxfieldo paleidimą į laisvę sužinojo internete – likus kelioms minutėms iki varžybų San Chosė. Serena prisimena leidusi laiką žaidėjų zonoje, paėmusi telefoną, atsidariusi „Instagram" ir perskaičiusi apie žudiko paleidimą į laisvę.

„Negalėjau to išmesti iš galvos", – atskleidė ji „Time" ir pridūrė, kad tą akimirką buvo ypatingai sunku.

„Galiu tik galvoti apie jos vaikus, kiek daug jie man reiškia, ir kaip smarkiai juos myliu", – sako tenisininkė.

Medicinos sesele dirbusi Price buvo nušauta į galvą iš AK-47, ji mirė iš karto. Žudikui teismas skyrė 15 metų laisvės atėmimo bausmę.

Tiek Serena, tiek Venus buvo labai artimos su vyriausiąja seserimi. Netektis sportininkes palaužė ir vos nekainavo karjeros.

Price turėjo tris mažus vaikus – Jeffrey, Justus ir Jair, kurie po mamos netekties gyvena Floridoje su močiute.

Tragedijos naktį Price su savo vaikinu Rollandu Wormley'iu važiavo visureigiu. Jie buvo apšaudyti iš karto po vidurnakčio Komptono rajone. R. Wormley'is per incidentą nenukentėjo. Skelbiama, kad jis priklausė nusikaltėlių organizacijai „Mac Mafia Crips".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)