Parodė spenelį

2012 metais Madonna per MDNA gastrolių koncertą nusisegė dalį liemenėlės ir parodė vienos krūties spenelį. Toks jos žingsnis buvo pasmerktas kaip ribų peržengimas. Panašu, kad Madonnai tai nė motais, nes jai ribos paprasčiausiai neegzistuoja.

Aistringai bučiavo moterį

Per VMA apdovanojimų ceremoniją Madonna aistringai į lūpas pasibučiavo ne tik su Britney Spears, bet ir su Christina Aguilera.

Jos vaizdo klipą uždraudė VH1 ir MTV

Dauguma Madonnos dainų tiesiog spinduliuoja seksualumą, kaip ir joms sukurti vaizdo klipai. Dainos „What It Feels Like For A Girl“ klipas – išimtis: jame daug ne seksualinio, o smurtinio turinio. Madonna važinėjasi geltonu automobiliu, traiško vyrus ir viską padeginėja. Klipą VH1 ir MTV parodė vos kelis kartus.

Nesibodi įžeisti religinių jausmų

Per 1998 metų VMA apdovanojimų ceremoniją Madonna pasirodė veidą išsipaišiusi induizmo simbolika. Induizmą išpažįstantiems jie simbolizuoja skaistumą, nekaltumą ir atsidavimą Dievui – sutikite, kad pasirinkimas labai keistas, jei ant scenos imituoji lytinį aktą. Ir tai ne vienintelis kartas, kai Madonna įžeidė religinius jausmus – ji nuolat dėl dainose, vaizdo klipuose ir koncertuose naudojamos krikščioniškos simbolikos erzina katalikų bažnyčią.

Keikiasi

Lankydamasi Davido Lettermano pokalbių laidoje, Madonna eilinį kartą parodė, ką reiškia būti popkultūros ikona. Laidos metu ji 13 kartų pasakė žodį iš F raidės, net pavadino laidos vedėją „liguistu iškrypėliu“, nes jis pokalbio tema pasirinko jos seksualinį gyvenimą. Žinoma, po laidos D. Lettermano reitingai šoktelėjo į neregėtas aukštumas.

N-17

Filme „Body of Evidence“ Madonna prieš kameras masturbuojasi – šiai scenai pritaikytas amžiaus cenzas N-17. Tik ją išėmus, filmas tapo prieinamas ir jaunesnei auditorijai.

Per plauką neatsidūrė areštinėje

„Body of Evidence“ nebuvo vienintelis Madonnos eksperimentas masturbacijos dėl šou tema. Garsiojo koncertinio turo „Blonde Ambition Tour“ metu 1991 metais Madonna per koncertą Toronte imitavo masturbaciją. Toks jos elgesys papiktino tiek daug žmonių, kad ji vos per plauką neatsidūrė areštinėje.

Išleido savo erotinių nuotraukų albumą

Madonnos knyga SEX – dar vienas drąsus jos eksperimentas. Jos įrašų kompanija leidimą leisti tokį albumą davė su sąlyga, kad jame nebus jokių gyvūnų, vaikų ar religinių užuominų. Madonna nebūtų Madonna – ji vis tiek pasitelkė religinių simbolių ir įdėjo nuotrauką, kuriai pozuoja su šunimi. Knygos pasirodymas sutapo su albumo „Erotica“ išleidimu – vienas kitam padarė puikią reklamą.

Dainavo apie nepilnametės nėštumą

Viename iš savo hitų „Papa Don‘t Preach“ Madonna apsiima besilaukiančios netekėjusios paauglės, kuri nori pasilikti kūdikį, vaidmenį. Daina sulaukė daugybės kritikos dėl neva skleidžiamos politinės žinios. Jos pozicija nepatiko nei abortų šalinininkams, nei priešininkams. Organizacija „Planned Parenthood“ dainą pavadino nukreipta prieš abortus, o katalikai pareiškė, kad ji reklamuoja nesantuokinius lytinius santykius. „Ji tiesiog apie mano nenorą klausyti visų tų vyriškos lyties autoritetų“, – sako Madonna.

Pristatė pirmąjį istorijoje videosinglą

Kai MTV uždraudė pernelyg erotišką klipą dainai „Justify My Love“, Madonna nusprendė sudaryti savo gerbėjams kitą galimybę jį pasižiūrėti ir išleido pirmąjį istorijoje videosinglą. Žinoma, jo parduoda milijonai kopijų. Žinoma, jis buvo rodomas ir per MTV.

„Pepsi“ atsisakė jos kaip atstovės paslaugų

Pirmasis ir vienintelis Madonnos „Pepsi“ reklaminis klipas su daina „Like A Prayer“ buvo parodytas vieną kartą. Bėda buvo ne pati reklama, o dainos „Like a Prayer“ muzikinis klipas, kuriame buvo gausu antikrikščioniškų simbolių: pavyzdžiui, buvo deginami kryžiai ir nepadoriai vaizduojami šventieji. Nieko keisto, kad Vatikanas pagrasino boikotuoti visą „Pepsi“ produkciją. Nepaisant to, reklama popmuzikos karalienei uždirbo 5 mln. dolerių.

Scenoje vilkėjo apatinį trikotažą

Čia nėra ko bepridurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)