Remiantis „The Mirror“ pranešimais, incidentas dėl tuštinimosi lovoje įvyko 2016 metų balandį.

Šaltiniai teigia, kad ekskrementų aktorių pataluose aptiko namų tvarkytoja. Po audringo konflikto 55 metų aktorius iš savo namų Los Andžele pasišalino.

Teigiama, kad vaizdinė medžiaga su incidentu tiesiogiai sieja Amber Heard, nors pati aktorė tvirtina, kad fekalijų pataluose paliko poros šunelis Boo.

Štai ką „The Mirror“ teigia tuštinimusi lovoje kaltinamai aktorei artimas šaltinis: „Boo turi rimtų virškinimo problemų. Menki juokai. Nieko panašaus negalėjo nutikti specialiai. Jis tik nekaltas mažas šunelis. Tokių šunybių kartais iškrečia visi augintiniai. Daugiau neturime ką pridurti. A. Heard juda į priekį ir nenori turėti nieko bendro su šita nesąmone“.

Paskutinį kartą žiniasklaidos dėmesio centre šuneliai Pistol ir Boo atsidūrė, kai A. Heard juos 2015 metais privačiu lėktuvu išsigabeno į Australiją neatlikusi reikiamos karantino procedūros ir nepateikusi būtinų dokumentų.

Buvusi J. Deppo žmona dėl tokio elgesio laisvės atėmimo bausmės išvengė, nes pripažino savo kaltę klastojusi su šunelių pervežimu susijusius dokumentus.

Pora sukūrė atsiprašymo video, kurį parodė teismo salėje. Įrašas vėliau išplito internete. „Kai negerbi Australijos įstatymų, jie tikrai neduos taip paprastai išsisukti“, – įraše sakė J. Deppas.

Remiantis griežtais Australijos įstatymais, iš Jungtinių Valstijų į Australiją įvežami šunys privalo būti deklaruojami ir dešimt dienų praleisti karantine. J. Deppui kaltinimai dėl šio incidento pateikti nebuvo.

Jorkšyro terjeras Pistol – buvusios A. Heard merginos menininkės Tasyos van Ree dovana, o Boo – J. Deppo augintinis.

A.Heard ir J. Deppas susituokė 2015 metais, tačiau jų santykiai netrukus pašlijo.

Praėjus mėnesiui po išmatų poros lovoje incidento, A. Heard pareiškė, kad „J. Deppas konflikto įkarštyje griebė jo telefoną ir iš visų jėgų sviedė jai į veidą, sužeisdamas skruostą ir akį“, teigiama teismo dokumentuose. Policijos pareigūnai jokių nusikaltimo įrodymų nerado, nors A. Heard ir turi nuotrauką, esą darytą po konflikto, kurioje gana aiškiai matosi veido apibrozdinimai. J. Deppas kategoriškai neigia smurtavęs prieš dabar jau buvusią žmoną. Pati aktorė teismui ne kartą kalbėjo apie J. Deppo priklausomybę narkotikams ir alkoholiui.

2017 metais parengtuose poros skyrybų dokumentuose A. Heard tvirtina, kad J. Deppas „meta paranojiškus ir neracionalius kaltinimus dėl kažkokio pramano. Jis gyvena iliuzijų pasaulyje. Jo elgesys drastiškai pakito. Jis tapo labai piktas“, – teigia aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)