„Mano mama buvo priklausoma nuo skausmą malšinančių vaistų. Ji labai sirgo įvairiomis prasmėmis. Nors buvo labai mielas ir nuoširdus žmogus, tačiau pati augo alkoholikų šeimoje ir turėjo rimtų bėdų“, – teigia J. Carrey.

„Ji tikrai manęs neapleido specialiai, tai nebuvo sąmoningas sprendimas. Visada buvo šalia, visada buvo namie, tačiau apkvaitusi nuo vaistų, savame pasaulyje. Manau, kad visi mes daugiau ar mažiau jautėmės ar jaučiamės apleisti, ir tokios patirtys formuoja savęs suvokimą“, – teigia J. Carrey.

Šiuo metu aktorius filmuojasi naujame projekte „Kidding“, kurio premjera numatyta rugsėjo 9 dieną. Aktorius papasakojo ir tai, kad norėjo į Holivudo pasaulį patekti vien tam, kad ten viską apverstų aukštyn kojomis.

„Mano planas buvo ne patekti į Holivudą, bet jį sunaikinti. Tarsi didžiulis kūjis, triuškinantis visą tą susireikšminimą ir apsimestinį rimtumą“, – samprotauja aktorius.

Pirmasis ryškesnis aktoriaus vaidmuo Holivude buvo juostoje „In Living Color“, tačiau esminis lūžis įvyko 1994 metais, kai pasaulis susipažino su Eisu Ventura. Šis vaidmuo jam uždirbo pirmuosius 20 mln. dolerių.

Sėkmė nebuvo vienadienė, kaip ir pinigai, tačiau pastaruoju metu jis po truputį traukiasi į šešėlį ir daugiausia dėmesio skiria savoms kūrybinėms ambicijoms.

Serialas „Kidding“ – pirmasis kartas, kai J. Carey‘is pasirodo naujo veikėjo kailyje po daugiau nei dvejų metų kūrybinės tylos.

Seriale aktorius vaidina Jeffą Picklesą, kuris iš visų jėgų stengiasi išsaugoti savo švelnų ir visiems priimtiną vaidmenį visuomenės akyse, kai jo paties asmeninis gyvenimas eina velniop.

„Kidding“ – dar vienas J. Carrey‘io vaidmuo su režisieriumi Micheliu Gondry, su kuriuo 2005 metais jie kūrė filmą „Eternal Sunshine of Spotless Mind“. Seriale taip pat filmuojasi 59 metų Catherine Keener ir 43 metų Judy Greer. J. Carey‘is kartu su Jasonu Batemanu yra ir jo vykdomieji prodiuseriai.

Į didžiuosius kino ekranus J. Carrey‘is sugrįš 2019 metų rugsėjo 15 dieną, kai planuojama juostos „Sonic the Hedgehog“ premjera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)