Švytinčia, lygia oda be jokių raukšlių ir putliomis rusvomis lūpomis aktorė atrodo lyg būtų gerokai jaunesnė.

Dar visai neseniai serialo žiūrovai ėmė svarstyti, ar G. Anderson amžinai jauna iš prigimties, ar prie to gerokai pasidarbavo plastikos chirurgai.

„Ateiviai suleido daug botokso agentei D. Scully į veidą“, – rašo vienas komentatorius socialiniame tinkle „Twitter“.

„Džiaugiuosi, kad „X failai“ sugrįžo, net nesvarbu, kad D. Scully negali pajudinti veido raumenų, – rašo kitas vartotojas. – Ar ji laiminga? O gal liūdna? Kas žino...“

Ilgai lauktą daugiau nei prieš metus grįžusio serialo debiutinę seriją žiūrėjo beveik 3,5 mln. žiūrovų, o tai rodo, kad žiūrovų meilė jos ir D. Duchovny porai vis dar neabejinga.

Gillian Anderson

2013 m. G. Anderson interviu yra užsiminusi apie plastinę chirurgiją, pareiškusi, kad kartais apie tai pagalvoja. Ji pridūrė: „Pamenu, kad prieš porą metų pažiūrėjusi į veidrodį pastebėjau pokyčius. Mane tai taip šokiravo, kad kelias sekundes įtikinėjau save, kad ko gero kažką suvalgiau ir tai alerginė reakcija. Karštligiškai bandžiau sugalvoti, ką galima padaryti be chirurginio įsikišimo. Galiausiai supratau, kad nieko.“

Tad ar ji galiausiai pasidavė ir atsidavė chirurgo skalpeliui, ar tai tiesiog meistriškas makiažas?

„Daily Mail“ dar anksčiau paprašė ekspertų pakomentuoti stulbinamą G. Anderson išvaizdą ir atskleisti jos laikui nepavaldžios išvaizdos paslaptį.

Lygi kakta

Lygi, spindinti, be jokių raukšlių – jos kakta per du dešimtmečius visiškai nepasikeitė.

Joje nėra gilių pykčio raukšlių, oda palei plaukų liniją visiškai nenukarusi. Tai nebūdinga penktą dešimtmetį gerokai įpusėjusiai moteriai.

Nuotraukose matyti, kad dešinėje kaktos pusėje oda labai įtempta: dažniausiai taip būna po raumenis sustingdančių botokso injekcijų.

Vienas iš garsiausių Didžiosios Britanijos plastikos chirurgų, dr. Ayhamas Al-Ayoubi iš Londono medicinos ir estetikos klinikos, sako, kad jos kakta atrodo taip puikiai ne be ekspertų pagalbos.

„Akivaizdu, kad jai suleista botokso, ir tai atlikta labai profesionaliai. Jos kakta labai lygi, be raukšlių, pastebimos vos trys negilios raukšlelės virš antakio. Šios raukšlelės paliktos tam, kad ji atrodytų natūraliai.“

Vienas garsiausių Didžiosios Britanijos odos ekspertų Lee Garrettas sako, kad jai, ko gero, atliktos ir kitos, papildomos odos priežiūros procedūros.

„Kasmet mūsų veidas netenka apie 10 proc. kolageno – natūralaus baltymo, kuris užtikrina odos elastingumą, bet Gillian veidas jaunatviškai lygus ir putlus. Spėju, kad jai buvo atlikta ultragarsinė veido atjauninimo procedūra.“

Be to, manoma, kad jai buvo atlikta tarp garsenybių populiari šviesos terapija, kai į smulkias odos raukšleles siunčiami silpni šviesos impulsai.

Gillian Anderson

Skaisčios akys

Gamta aktorę apdovanojo stulbinamo grožio pilkomis, migdolo formos akimis, aplink kurias nesimato jokių raukšlelių, nukarusios odos ar tamsių ratilų.

Plastikos chirurgas dr. Costasas Papageorgiou mano, kad jai buvo atlikta apatinių vokų operacija, kurios metu buvo pašalinti riebalų maišeliai po akimis.

„Procedūros metu buvo išlygintas apatinių vokų kontūras, bet ši sritis tapo gana įdubusi“, – sako jis.

Makiažo meistras Narimanas Pouranpiras iš „Michael John“ salono sako, kad amžiaus nepaliestų akių įspūdį jai pavyko sukurti tinkamai parinkta maskuojančia priemone.

„Kad akys neatrodytų įkritusios, vokų oda padengta matinėmis spalvomis, o apatinio voko blakstienų linija patamsinta – tai vizualiai atveria akis. Po antakiu užtepta spindesio suteikiančios priemonės, todėl akys atrodo platesnės, o jaunatviškai išlenkti antakiai „pakelia“ visą veidą.“

Lygūs skruostai

G. Anderson plaukai rusvi, oda natūraliai blyški ir jai tenka labai saugotis saulės. Aktorė prisipažįsta, kad vakare odą šveičia „Clarins“ šveitikliu, tada tepa „Estee Lauder“ serumu, o dieną naudoja „Clinique“ veido kremą ir „Laura Mercier“ drėkinantį, atspalvį suteikiantį kremą.

Bet dr. Ayhamas Al-Ayoubi sako, kad vien dekoratyvinė kosmetika negali užtikrinti tokių įspūdingų rezultatų.

„Jei jos amžiaus moters skruostikaulio linija ryški, apibrėžta, tai aiškiai parodo, kad jai buvo atlikta procedūra su odos užpildu, – priduria jis. – Jos oda skaisti, stangri, o tokio rezultato paprastai padeda pasiekti cheminio šveitimo procedūra.“

Gillian Anderson

Putlios lūpos

Ji puikiai suvokia, kad prie jos blyškios odos ir plaukų spalvos labai tinka rožinė spalva, todėl lūpas ir dažosi tokios spalvos lūpdažiu.

„Išmaniai naudojant natūralios spalvos lūpų kontūrą ir matinius, natūralių spalvų lūpų dažus, išgautas putlių lūpų efektas, – sako makiažo meistras Narimanas Pouranpiras. – Atrodo, kad ji papūtusi lūpas, nors taip nėra. Tai labai jaunina.“

O dr. A. Al-Ayoubi sako, kad gerai įsižiūrėjus į jos lūpas, matosi intervencijos ženklai.

„Vidurinėje viršutinės lūpos dalyje matyti neryškus šešėlis, kuris išduoda, kad į jas sušvirkšta užpildo“, – aiškina jis.

Lygi smakro linija

Kadangi G. Anderson veidas ovalo formos, jos smakras aštrus, smailas. Dažniausiai su amžiumi smakro oda nukąra, netenka formos, bet jos smakras išlaikė jaunatvišką kontūrą.

„Jos žandikaulio linija visada buvo aiškiai nubrėžta, vien dėl to senėjimo požymiai jos veide mažiau pastebimi“, – sako plastikos chirurgas C. Papageorgiou.

„Bet, ko gero, jai dar buvo atlikta šviesos terapija, kuri labai populiari tarp jos amžiaus moterų, ir dažniausiai yra atliekama veido ir kaklo srityje.“

Nuotraukose nuo jos smakro atsispindi šviesa, oda spindi – tai, pasak ekspertų pasiekta ant smakro užtepus skystos priemonės, suteikiančios švytėjimo. Tai odai suteikia skaistumo ir atitraukia dėmesį nuo žemesnės veido dalies.

Nenukarusi kaklo oda

Sukritusi, dėmėta kaklo ir pečių oda yra akivaizdus senėjimo požymis, tačiau G. Anderson dekoltė oda yra lygi, be jokios dėmelės.

Tai, pasak odos eksperto Lee Garretto, parodo, kad jai buvo atlikta kosmetinė odos stangrinimo procedūra ir galbūt cheminio šveitimo procedūra, siekiant pašalinti iššokusias venas ir raukšles.

„Dažniausiai pirmieji senėjimo požymiai atsiranda būtent iškirptės srityje, – sako jis. – Jos oda šioje srityje atrodo labai jauna – akivaizdu, kad ji ja pasirūpino.“

Aktorės išvaizdos pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)