Laidoje „LOVE Island“ Megan kartu su nauju vaikinu Wesu Nelsonu liko ketvirti. Dabar paaiškėjo skandalinga informacija, kad įspūdingų formų gražuolė yra gyvenusi itin prabangiuose apartamentuose Londone ir važinėjusi 30 tūkst. svarų vertės miesto visureigiu.

Štai ką pasakoja šaltinis: „Prieš sudalyvaudama televizijos laidoje, Megan gyveno itin prabangų gyvenimą, ji turėjo prašmatnius apartamentus Londono centre. Važinėjosi „Range Rover Evoque“, pirkosi tik dizainerių drabužius ir rankines. Už viską mokėjo toks vienas garbaus amžiaus ponas, su kuriuo ji kurį laiką artimai bendravo. Mergina bendravo ir su daugiau vyresnių turtuolių, kuriems patinka jaunų gražuolių kompanija. Už kartu praleistą laiką jie jai nieko negailėdavę“.

Don’t be a square.

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on Jun 4, 2018 at 1:48pm PDT

„Su vienu tokiu ponu ji susitikdavo viešbutyje Londone – „The Westbury Mayfair“. Toks gyvenimo būdas jai leido mėgautis prabanga ir gražiais dalykais“, – priduria šaltinis.

Skelbiama, kad prieš kelis mėnesius gražuolė išsikraustė iš prabangaus buto Londone ir grįžo į savo gimtąjį Sautendo miestą. Tada ji ir nusprendė dalyvauti pažinčių laidoje, kuri buvo filmuojama Maljorkoje. Jos pora liko ketvirta, o finalą iš viso stebėjo per 3,6 mln. žiūrovų.
Grįžusi atgal į Didžiąją Britaniją praeitą savaitę, Megan atsisakė savo agento paslaugų ir pradėjo bendradarbiauti su „Studio 66 Management“. Šiai bendrovei priklauso „UK Babe Channels“ ir tokie projektai kaip „Red Light Lounge“, „Flirt Xchange“ ir „Playboy TV Chat“.

Can tell I’m not missing any meals 🍰

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on May 25, 2018 at 9:14am PDT

Pareiškę, kad televizijos laidoje užsimezgę santykiai yra rimti, Megan ir Wesas Sautende apsigyveno kartu. Poros gerbėjai šią žinią sutiko labai džiaugsmingai. Socialinėje žiniasklaidoje mergina parašė: „Tos keturios dienos buvo tikra beprotybė. Ten ne tik sutikau savo gyvenimo meilę, bet ir susiradau draugų visam gyvenimui“.

@camsjournal X @sixty6mag

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on May 11, 2018 at 4:54pm PDT

Wesas taip pat žiniasklaidai patvirtino, kad naująją merginą jau pristatė savo tėvams, jie kartu apsigyveno.

Palikę televizijos laidos vilą, įsimylėjėliai savo pirmąją aistros naktį praleido viešbutyje Londone. Jų meilės istorijoje nestigo peripetijų: dėl Megan Wesas laidoje paliko Laurą Anderson.

📸 @partylikejzl X @sixty6mag x @cristinapilo

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on May 10, 2018 at 6:38am PDT

Po laidos finalo surengtoje spaudos konferencijoje Megan prisipažino norinti pamiršti praeitį.

„Nebenoriu grįžti į tuos laikus, kai dirbau modeliu. Toje terpėje praleidau daug laiko, nuo tada, kai buvau dvidešimties, bet jau metas judėti tolyn. Teko šokti striptizą, bet niekada neužsiėmiau pornografija“, – kalbėjo gražuolė.

Baby, Darling, Doll Face, Honey 🍯

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on Apr 29, 2018 at 5:09am PDT

„The Sun“ šaltiniai teigia ką kitą: „Jos sprendimas dėl vadybos tikrai kelia klausimų, ypač jos pačios komentarų kontekste. „Studio 66“ specializuojasi programose, kur rodomos pusnuogės merginos. Esu tikras, kad jie pelnysis būtent iš Megan išvaizdos“.

Baby, Darling, Doll Face, Honey 🍯

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on Apr 29, 2018 at 5:09am PDT

Visai neseniai buvo skelbta, kad Megan dėl asmeninių priežasčių atsisakė visų pasirodymų viešumoje.

Megan yra viešai prisipažinusi, kad pasididino krūtinę, atliko lūpų putlinimo procedūrų, darėsi nosies plastinę operaciją ir gražinosi šypseną. Anot merginos, tokios procedūros jai tokios įprastos kaip „pasidaryti šukuoseną“.

@ohrangutang X @cristinapilo X @sixty6mag

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on Apr 21, 2018 at 7:58am PDT

„Krūtinę pasididinau, kai buvau devyniolikos. Procedūrą pakartojau po kelerių metų, kai turėjau daugiau pinigų. Tada atėjo nosies ir lūpų eilė, galiausiai susitvarkiau dantis. Kai turėsiu vaikų, krūtų implantus išsiimsiu“, – teigia Megan.

@gavinglave x @sixty6mag issue 3 MUA @cristinapilo @tropicana_ibiza

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on Apr 16, 2018 at 10:28am PDT

Megan Barton-Hanson

Ir tai dar ne visa skandalinga informacija. Pasirodo, „The Sun“ turi filmuotos medžiagos, kaip „LOVE Island“ galimai vartoja narkotikus. Filmukas buvo paviešintas „Snapchat“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)