68-erių filmo „Graži moteris“ („Pretty Woman“) žvaigždė balandį po ketverių metų draugystės susituokė su viešųjų ryšių specialiste iš Ispanijos A. Silva.

Ispanijos dienraščio ABC teigimu, 33 metais už R. Gere‘ą jaunesnė jo žmona laukiasi pirmo bendro poros kūdikio.

Dienraščio pranešime taip pat pažymima, kad neaišku, ar kūdikis gims A. Silvos tėvynėje Ispanijoje, ar JAV, kur sutuoktiniai praleidžia daugiausia laiko.

Kol kas pora nepaskelbė oficialaus komentaro dėl pranešimo apie būsimą kūdikį.

Tiek R. Gere‘as, tiek A. Silva jau turi vaikų iš ankstesnių santykių.

R. Gere‘as turi 18-metį sūnų Homerą iš santuokos su antrąja žmona Carey Lowell, o A. Silva augina penkiametį sūnų Alberto iš pirmosios santuokos su Govindu Friedlandu.

Mėnesio pabaigoje 69-ąjį gimtadienį švęsiantis aktorius taip pat buvo vedęs supermodelį Cindy Crawford. Jų santuoka tęsėsi ketverius metus nuo 1991-ųjų iki 1995-ųjų. 2002-aisiais R. Gere‘as sumainė žiedus su C. Lowell.

Pora išsiskyrė 2013-ųjų rugsėjį, o visas skyrybų procesas pasibaigė 2016-ųjų spalį.

R. Gere‘as ir A. Silva susitiko prabangiame viešbutyje Italijoje, kurį A. Silva įsigijo su savo buvusiu vyru ir tuo metu šiam viešbučiui vadovavo.

Poros vedybos įvyko šį balandį Ispanijoje.

„Esu laimingiausias žmogus visatoje – argi galėtų būti kitaip?“, – tuomet sakė aktorius.

A. Silva 2016-ųjų rugsėjį „Hola“ žurnalui sakė: „Richardas yra mano herojus. Buvau kiek pasimetusi, nebemačiau šviesos, o jis mano gyvenimui suteikė prasmės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)