Tiesą sakant, naujienos apie tai, jog jiedu nebe pora ir pasirodė po to, kai Y. Bendjima užfiksuotas Meksikoje, romantiškai leidžiantis laiką su kita moterimi.

Tačiau jis savo instagramo istorijose paneigė, jog turi naują mylimąją ir kad situacija buvo bent kiek romantiška.

"Jie tikrai nori, kad atrodyčiau kaip blogietis, velniop Holivudą, nebebus jokių linksmybių su tavo draugais", - pranešė jis.

Paparacų nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Praėjusį mėnesį dar atrodė, kad Kourtney Kardashian ir Younes Bendjima sutaria puikiai. Jiedu leido romantiškas atostogas Europoje su trimis mažais K. Kardashian vaikais (ji jų susilaukė su Scottu Disicku).

Tačiau įtampa tarp jų jautėsi jau kurį laiką. Atostogų metu socialiniuose tinkluose K. Kardashian viešino daugiausiai savo nuotraukas, kuriose pasipuošusi bikiniais demonstravo figūrą, o dabar jau pašalintame komentare Y. Bendjima jos klausė: "tai štai, ką turi padaryti, kad gautum daugiau "patinka"?

Šaltinių teigimu, jaunas vyras niekad nepritarė mylimosios norui viešinti seksualias nuotraukas.

Gali būti, kad poros santykiams įtakos turėjo didžiulis jų amžiaus skirtumas. K. Kardashian - 39-eri, Y. Bendjima buvo vadinamas jos "berniuku-žaisliuku", nes yra 14 metų jaunesnis.

K. Kardashian ir Y. Bendjima susipažino Paryžiuje 2016 metų spalį, naktį prieš tai, kai įvyko garsusis jos sesers Kim Kardashian apiplėšimas. Younes, kuris kiles iš Alžyro ir laisvai kalba prancūziškai, padėjo vertėjaudamas.

2017 metų gegužę jiedu Kanuose pirmąkart pasirodė kaip pora.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)