Pranešama, jog A. Jolie yra nusiteikusi kovoti iki paskutinio kraujo lašo ir daro viską, kad oficialiai būtų sudeginti visi tiltai B. Pitto susitikimams su vaikais.

Šaltiniai pasakoja, jog aktorė nuolatos kelia balsą: „Ji kupina pykčio ir naudoja juokingai nepagrįstus argumentus“.

To neapsikentusi A. Jolie nusprendė palikti ir viena garsiausių pasaulyje skyrybų advokačių Laura Wasser. TMZ.com žiniomis, advokatė mano, jog ši skyrybų byla perpildyta pagiežos.

Ši naujiena turėjo išmušti iš vėžių Holivudo žvaigždę, mat L. Wasser garsėja kaip puikiai sugebanti išspręsti net ir sudėtingiausias skyrybų bei vaikų globos bylas.

Teigiama, jog Jolie jau nusisamdė kitą advokatų kompaniją, nes pabaigos šioje byloje dar toli gražu nesimato. Tiksliau būtų sakyti, kad kova virsta karu.

Tiesa, vėliau A. Jolie atstovė pabandė paneigti šią informaciją ir People.com teigė, jog advokatė ir toliau jai atstovaus, o kita advokatų kompanija samdoma į pagalbą ir tai yra normali praktika.

A. Jolie ir B. Pitas augina drauge 6 vaikus. 3 iš jų yra biologiniai. Užsienio spaudoje taip pat pasirodė žinių, jog A. Jolie ketina įsivaikinti dar vieną atžalą ir jau tam ruošiami dokumentai.

Pora susipažino filmuojantis juostoje "Ponas ir ponia Smitai" 2003 metais, 2014 metais susituokė. 2016-aisiais išsiskyrė, kaip priežastį nurodydami nesuderinamus charakterius.

Neseniai spauda mirgėjo nuo žinučių, jog teisėjas nurodė A. Jolie netrukdyti atžaloms susitikti su B. Pittu, kitu atveju vaikų globa bus atimta ir perduota tėvui.

Nuotraukų albume - šeimos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)