„Su 16-u gimtadieniu, mano brangiausiai, mano mylimiausiai ir mano artimiausiai bičiulei“, – instagrame parašė Noelle. – Cali, tu – mano gimininga siela, man labai pasisekė, kad esi mano geriausia draugė. Labai tave myliu ir labai džiaugiuosi viso gyvenimo nuotykiais su tavimi.“

Happy national twin day to the person who looks exactly like me 👯‍♀️ @noelle.sheldon

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Aug 3, 2018 at 4:37pm PDT

Pernai dvynės lankėsi „Warner Bros.“ studijoje Los Andžele, apžiūrėjo filmavimo aikštelės objektus, nusifotografavo prie kavinės „Central Perk“, kurioje rinkdavosi bičiuliai iš serialo „Draugai“. Tiesa, merginų laukia naujas projektas – prieš pora dienų Noelle ir Cali paskelbė, kad vaidins labai laukiamame amerikiečių režisieriaus Jordano Peele‘o įtempto siužeto filme „Us“ („Mes“).

Filmas turėtų pasirodyti 2019 m. kovą. Jame taip pat vaidins Lupita Nyong’o, Winstonas Duke‘as, Elisabeth Moss ir Timas Heideckeris.
Kol kas neskelbiama, kokie tiksliai bus dvynių vaidmenys, šiaip ar taip, džiugina jau vien žinia, kad jos vaidins filme.

twinnie 👯‍♀️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Apr 4, 2018 at 4:17am PDT

Me after a long hard day of fighting the patriarchy... happy international women’s day 💋

A post shared by cali (@cali.sheldon) on Mar 8, 2018 at 4:30pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)