„Aš visuomet labai atvirai kalbėdavau apie savo kovą su priklausomybe. Supratau, kad tai liga ir ji nedingsta su laiku. Tai kažkas, su kuo turiu nuolat kovoti ir man dar tai nėra pavykę“, – sekmadienį savo „Instagram“ paskyroje rašė dainininkė.

„Noriu padėkoti Dievui, kad likau gyva. Gerbėjams noriu pasakyti, kad visuomet būsiu dėkinga už meilę ir paramą. Ne tik praėjusią savaitę, bet visada. Jūsų teigiamos mintys ir maldos man padėjo išgyventi šį sunkų laikotarpį“, – rašė ji.

Taip pat D. Lovato padėkojo šeimai, komandai ir Cedars-Sinai ligoninės personalui.

„Be jų aš dabar nerašyčiau šio laiško“, – teigė dainininkė.

„Dabar man reikia laiko išgyti ir susikoncentruoti į blaivybę ir atsigavimą. Meilė, kurią jūs visi man parodėte niekada nebus pamiršta, laukiu nesulaukiu dienos, kai viskas taps praeitimi. Aš nenustosiu kovojusi“, – baigė žinutę D. Lovato.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 5, 2018 at 1:53pm PDT

Šis įrašas pasirodė praėjus porai dienų po to, kai buvo pranešta, jog D. Lovato sutiko iš ligoninės persikelti į narkomanų gydymo centrą. 12 dienų po nelaimės ji praleido ligoninėje Los Andžele.

„Demi yra pakankamai geros būklės, kad būtų paleista iš ligoninės. Ji sutiko iš ten keliauti tiesiai į reabilitaciją. Ji nori būti blaivi, nori gauti pagalbą. Ji supranta, kad praeis daug laiko ir reiks įdėti daug jėgų, kad atsitiestų, bet tai yra vienintelis dalykas, ko ji nori“, – D. Lovato artimas šaltinis sakė People.com.

Dainininkė skubiai į ligoninę buvo išgabenta liepos 24 dienos rytą iš savo namų Holivudo kalvose. Vakare jos atstovas patvirtino, jog superžvaigždė perdozavo narkotikų ir jei ne ją be sąmonės atsitiktinai radęs apsaugos darbuotojas, D. Lovato greičiausiai būtų mirusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)