49-erių aktorė sako, jog turėti puikią figūrą jai padeda boksas. „Praėjusiais metais aš atradau boksą ir įsimylėjau jį. Treniruojuosi su Leyonu, kuris yra geriausias šioje srityje. Tai treniruotės, be jogos, kurias lankau ilgiausiai.

Čia yra ir psichologinis aspektas. Smegenys taip pat gauna krūvį. Tai visai kas kita nei minti dviratį. Tai yra nuostabu“, – sakė ji.

Anot Holivudo gražuolės, šis sportas taip pat padeda išlieti pyktį ir turimą agresiją. „Psichologiškai paleidi visą tą mėšlą, kurį priimi per ausis ir akis kasdien ir gali įsivaizduoti, kam iš tiesų trenki <...>“, – kalbėjo aktorė.

J. Aniston sako, jog vienos treniruotės metu ji sudegina daugiau nei 600 kalorijų. Ir nors ji griežtai laikosi dietų ir valgyti stengiasi tik sveikus produktus, kartu pripažįsta, jog metams bėgant kūną tenka prižiūrėti vis atidžiau bei nepraleisti treniruočių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)