Thomas Markle jau kuris laikas pyksta ant dukters, nes mano, jog ši pamiršo šeimą ir tapo jiems svetima. Neseniai Meghan Markle artimas šaltinis pranešė, jog jie planuoja susitikti ir atnaujinti tėvo ir dukters santykius dar rugpjūtį.

Šaltinis pasakojo, jog Meghan viena iškeliaus į Ameriką, skelbia mirror.co.uk. 74-erių vyras laukia dukters mėnesio pabaigoje ir yra laimingas dėl tokio jos sprendimo. M. Markle savo tėvo nematė nuo tada kai prieš vestuves išvyko į Jungtinę Karalystę. Jis nedalyvavo ir vestuvėse, kurios vyko gegužės 19 dieną.

Meghan draugai tikisi, kad šis santykių atnaujinimas ir susitaikymas taps pabaiga visiems skandalams, kuriuos sukėlė jos šeima Amerikoje. Jie taip pat teigia, jog visa ši nemaloni situacija itin įskaudino Meghan.

Tiesa, vakar M. Markle sutiko savo 37-ąjį gimtadienį. Savo asmeninę šventę ji iškeitė į princo Harry geriausio draugo vestuves, kuriose lydėjo savo vyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)