Suprantama, tam, kad gerai atrodytum, būtina rūpintis savimi. Kaip tvirtina moterys, kurioms pavyko gražiai pasenti, šiam gyvenimo laikotarpiui reikia ruoštis dar jaunystėje. Pirmiausia reikia įprasti kruopščiai prižiūrėti odą, rašo ok-magazine.ru.

A. Pugačiova, nepaisant gastrolių, potraukio cigaretėms ir ne visada sveikos mitybos, savo oda rūpinosi visuomet. Pramogų verslo žvaigždė niekada neužmiršdavo dviejų svarbių funkcijų: drėkinimo ir maitinimo. Turint galvoje, kad devintajame dešimtmetyje nebuvo šiuolaikinių procedūrų, padedančių kovoti su senėjimu, dainininkė naudojo priemones, kurių galima rasti buityje: grietinę, kefyrą, aliejus ir panašiai. Ji prisipažįsta, jog šias priemones neretai panaudoja ir šiandien. Juk jose nėra jokių kenksmingų konservantų, o riebios ir natūralios grietinės naudą pripažįsta net gydytojai, rašoma omolodosti.ru.

Tiesa, dabar A. Pugačiova dažnai naudojasi kosmetologų paslaugomis ir atlieka visas reikalingas procedūras. „Artistė privalo atrodyti puikiai – tai savaime suprantama", – tvirtina A. Pugačiova. Viena mėgstamiausių jos procedūrų – biorevitalizacija, kurios metu oda atgaivinama ir pamaitinama. Šią modernią kosmetologinę procedūrą ji kartoja keletą kartų per mėnesį.

Reikia pažymėti, kad daugelis žvaigždės aplinkos žmonių kalba, jog dainininkė nepamiršta ir plastinės chirurgijos. Tiesa, pati A. Pugačiova šį faktą neigia. Ko gero, ji taip daro todėl, kad visuomenėje tebevyrauja neigiamas požiūris į plastinę chirurgiją – neva tai yra kažkas nuodėmingo ir draudžiamo.

„Didžiausia mano grožio paslaptis – jaunas vyras, kuris mane myli", – juokauja A. Pugačiova. Ji ir M. Galkinas susituokė 2011 metais. 2013 metais porai gimė dvyniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)