Skelbiama, kad pora šiuo metu ilsisi Kostvoldo regione, kurį sudaro viduramžių laikus primenantys kaimeliai. Pora čia išvyko atsipūsti ir pailsėti prieš šventę. Tiesa, kalbama, kad šeštadienį jų laukia ir artimų draugų vestuvės, rašo hellomagazine.com.

„Jie labai daug laiko praleidžia Kostvolde. Daugiau nei žmonės gali numanyti. Čia jie gyvena kaimo ritmu, kitaip nei Londone. Jie čia mėgaujasi buitimi ir paprastu gyvenimo būdu. Kadangi Harry vis rečiau turi laisvo laiko, Meghan prašo skirti jai savaitgalius“, – išdavė karališkosios šeimos šaltinis.

Spėjama, kad privatumą itin vertinanti pora mėgausis savaitgaliu užmiestyje, o poros draugai spėlioja, kaip gi šįkart Harry nustebins žmoną. Panašu, kad jos laukia įsimintinas savaitgalis.

Tiesa, pastaruoju metu gimtadienį švenčianti hercogienė turėjo nemalonumų bandydama užglaistyti nesutarimus su tėvu Thomu Markle ir seserimi Samantha, kurie šmeižė ją medijose ir dalijo interviu. Ne vienas jos artimųjų pasisakymas įpykdė ir karališkąją šeimą.

Šie metai buvusiai amerikiečių aktorei, o dabar ir hercogienei M. Markle yra iš tiesų ypatingi. Ji ne tik tapo karališkosios šeimos nare, ištekėjo už mylimojo, bet ir užmezgė puikius santykius su karaliene bei Kate Middleton. Ji įgauna vis daugiau populiarumo, o britai amerikietę pradeda lyginti su princese Diana, kuri buvo itin mylima visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)