Gydytojai tikisi, kad R. Westui taikomas gydymas bus sėkmingas. Anksčiau radar.com pasirodžiusi informacija, jog vyras serga skrandžio vėžiu, yra klaidinga.

K. Westo tėtis Ray'us ir mama Donda išsiskyrė, kai reperiui buvo treji. Donda mirė 2007-aisiais būdama 58-erių – plastinės operacijos metu jai sustojo širdis.

Netikėta motinos mirtis turėjo didžiulę įtaką K. Westui. Gegužę reperis prisipažino, kad 2016-aisiais jį ištikusį nervinį sutrikimą, dėl kurio K. Westas atsidūrė ligoninėje, paskatino motinos mirties metinės.

Pastarąjį kartą K. Westas drauge su tėčiu pastebėtas šių metų kovą – jiedu kartu pietavo Malibu.

Penktadienį radar.com pranešė, kad R. Westas serga skrandžio vėžiu. Ši liga daugeliu atvejų būna mirtina. Tokią informaciją pateikė buvusi R. Westo žmona Cheryl Carmichael West. „Jis yra gydomas ir, kaip suprantu, gydymas veiksmingas", – sakė moteris.

R. Westas buvo revoliucinės afroamerikiečių Juodųjų panterų partijos narys ir fotožurnalistas. Vėliau jis užsėmė konsultavimu santuokos klausimais ir smulkiu verslu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją