45 metų supermodelis šiuo metu susitikinėja su 28 metų grupės „Tokio Hotel“ gitaristu Tomu Kaulitzu. Nieko keisto, jog porą skiriantys 17 metų pakurstė daug kalbų. Tačiau pati Heidi tvirtina, kad turėti gerokai jaunesnį mylimąjį - puiki mintis - mat jis priverčia stengtis ir pasitempti.

„Mano vaikinas žymiai jaunesnis už mane, daugybė žmonių apie tai kalba ir klausinėja įvairių dalykų. Tai vienintelė priežastis, kodėl iš viso apie tai kalbu, nes man amžiaus skirtumas absoliučiai nesvarbus. Reikia gyventi ir mėgautis, nesukant galvos, kas ką galvoja, nes nuo to bergždžio galvojimo tik raukšlių atsiras“, – per interviu „InStyle“ sakė H. Klum.

Laidos „Project Runway“ vedėja nebijo pasenti: „Tikrai daug negalvoju apie tai, kad senstu. Žinau, kad tai vyksta, tai natūralus procesas, taip nutinka visiems. Tikrai nėra taip, jog kiekvieną rytą skubu prie veidrodžio ir dejuoju „O Dieve, o Dieve“. Tiesa ta, kad pastaruoju metu žmonės apie tuos metus primena dažniau, nei pati apie tai susimąstau“.

Neseniai H. Klum atskleidė paslaptį, kas jai padeda išsaugoti nepriekaištingą figūrą.

„Dieną pradedu nuo tirštojo kokteilio, o vėliau laukia trys rimti valgiai. Paskutinis 18 valandą. Valgau kartu su vaikais. Manau, kad tai padeda. Taigi, nevalgau 20 ar 21 val. vakare, nes prisivalgius, o jei dar porą taurių vyno išgeriu, negaliu miegoti, jaučiuosi apsunkusi“, – teigia supermodelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)