36 metų kunigaikštienė, numojusi ranka į karališkąjį protokolą, suskubo sveikinti savo vyrą, kurio komanda „Sentebale St Regis" rezultatu 5 ir 4 įveikė „Roayl Salute". Renginys buvo surengtas labdaros tikslais – visos surinktos lėšos atiteko princo Harry fondui, padedančiam ŽIV ir AIDS sergantiems jauniems žmonėms.

Meghan, kuri vilkėjo tamsiai mėlyna „Carolina Herrera" suknele, draugiškai pakštelėjo į abu skruostus nugalėtojų komandos kapitonui ir tarptautinei polo legendai Nacho Figueresui, tačiau jos akiratyje buvo vienas vienintelis vyras – princas Harry.

Stebint, kaip pora vaikšto susikibę už rankų, o Meghan švelniai liečia princo nugarą, akivaizdu, kad poros medaus mėnuo dar nesibaigė.

Štai ką po pažinties kalbėjo princo Harry bičiulis Nacho: „Kunigaikštienė labai miela, tiesiog nuostabi. Labai džiaugiuosi dėl Harry. Jiems labai pasisekė sutikti vienas kitą. Džiaugiuosi šiuo nauju jų gyvenimo puslapiu".

N. Figueresas sako, kad M. Markle labai džiaugėsi suteikta garbe įteikti prizą nugalėtojams. Prieš tai šią užduotį atlikti yra tekę ne vienai karališkosios šeimos narei, tarp kurių ir Velso princesė Diana.

„Sakė, kad jai labai patiko reginys. Ji varžybas stebėjo kartu su mama, o tai nuostabu, nes galėjo daugiau iš jos sužinoti apie šią sporto šaką. Šaunu, kad galėjau žaisti su Harry, nes įprastai mes žaidžiame priešiškose komandose. Harry puikiai pasirodė. Jie labai graži pora, kartu labai laimingi", – tvirtina Harry bičiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)