Johnas Travolta, kuriam „Briliantine“ teko Danny‘io Zuko vaidmuo, žurnalistams prisipažino, kad iš karto suprato, jog Olivia Newton John yra tiesiog ideali aktorė Sandy Olsson vaidmeniui.

„Prodiuseriai desperatiškai ieškojo Sandy. Pasakiau jiems, kad vienintelė, kuri galėtų ją vaidinti, yra Olivia Newton-John“, – teigia 64 metų J. Travolta.

„Ji geriausia atlikėja pasaulyje. Ji – kiekvieno vaikino svajonė. Puikiai žinojau, kad ji bus puiki Sandy“, – prisimena J. Travolta.

Nors ir dvejojo, ar, būdama 29 metų, galės vaidinti aštuoniolikmetę Sandy, dabar 69 metų O. Newton John sako, kad po bandymo suprato, kad vaidmuo jai tinka.

„Kartu su Johnu pasibandėme ir iš karto supratome, kad bus labai gerai“, – teigia aktorė ir dainininkė.

J. Travolta papasakojo apie jų ilgametę draugystę ir palaikymą sunkiausiomis akimirkomis ir džiugiais momentais.

„Kai staiga ima ir ištinka tokia didžiulė sėkmė, tai sunku nupasakoti, tave geriausiai supranta tą patį išgyvenantis žmogus. Buvau šalia, kai ji susilaukė vaiko, išgyveno skyrybas, neteko sesers. Ji taip pat buvo šalia, kai vedžiau, susilaukiau savo vaikų“, – pasakoja J. Travolta.

J. Travolta 1991 metais vedė aktorę Kelly Preston, pora augina du vaikus – Ellai Bleu dabar 18, o Benjaminui – septyneri. Vyriausias poros sūnus netikėtai mirė 2009 metais, būdamas vos šešiolikos.
O. Newton John du kartus tuokėsi ir du kartus skyrėsi. Ji – sparčiai populiarėjančios atlikėjos Chloe Lattanzi mama. Be to, ji viešai daug pasakojo apie savo kovą su krūties vėžiu.

1978 metais sukurtas miuziklas „Briliantinas“ – blogo berniuko Danny Zuko ir geros mergaitės iš Australijos Sandy Olsson meilės istorija. Danny‘is ir Sandy susipažįsta paplūdimyje XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio vasarą, manydami, kad, pasibaigus vasarai, jų keliai išsiskirs visiems laikams. Likimas pasisuka taip, jog Sandy tėvai pakeičia planus ir pasilieka gyventi Amerikoje, o jaunuoliai vėl susitinka mokykloje, kur jų meilė galiausiai įveikia visas kliūtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)