Šaltinio teigimu, N. Jonasas Niujorke paprašė uždaryti „Tiffany“ parduotuvę, kol išrinko sužadėtuvių žiedą.

Kol kas „People“ korespondentui nepavyko susisiekti su abiejų garsenybių atstovais.

Šaltinis, artimas N. Jonasui, teigė, kad atlikėjas labai laimingas.

„Draugai ir artimieji dar nematė jo tokio laimingo, jie labai dėl jo džiaugiasi. Jo ketinimai jos atžvilgiu iš tiesų rimti“, – sakė šaltinis.

Pora susižadėjo, praėjus porai mėnesių nuo draugystės pradžios. 25 m. dainininką ir aktorę ėmė vis dažniau matyti kartu – jie kartu vakarieniavo Niujorke, buvo filme su gyvo garso muzika „Beauty and the Beast Live in Concert“ Los Andžele.

Anksčiau šaltinis yra sakęs „People“ korespondentui, kad poros santykiai perėjo į kitą etapą, kai jie susipažino vienas su kito tėvais.

Iš pradžių, birželio 9 d. P. Chopra susipažino su jo artimaisiais pusseserės Rachel Tamburelli vestuvėse Naujajame Džersyje. Į vestuves atvyko Nicko broliai Frankie‘is ir Kevinas (su žmona Danielle), jų tėvai Denise ir Kevinas.

Bičiulio teigimu, Nicko artimiesiems patiko jo sužadėtinė, jie trokšta geriau ją pažinti.

Birželio 22 d. N. Jonasas ir P. Chopra skrido į Indiją susipažinti su jos motina Madhu.

P. Chopra jau galvoja apie motinystę. „People“ ji sakė esanti žmogus, kuris stengiasi gyventi čia ir dabar. „Bet po 10-ies metų tikrai norėsiu vaikų. Na, per ateinančius 10 metų tai įvyks. Tikiuosi, anksčiau. Man labai patinka vaikai, noriu turėtų savų vaikų“, – pridūrė ji.

N. Jonasas 2015 m. išsiskyrė su Olivia Culpo po dvejų metų draugystės. Jo brolis Joe 2017 m. susižadėjo su aktore Sophie Turner.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)