Modelis ir aktorė atskleidė, kad tuomet, kai jai buvo maždaug 40 metų, buvo užšaldytos jos kiaušialąstės. Tai įvyko netrukus po to, kai ji išsiskyrė su savo ketvirtuoju vyru Raoulu Meyeriu ir susipažino su būsimu penktuoju – dabartiniu – sutuoktiniu Mattia Dessiu, praneša „People“.

Tais laikais kiaušialąstės buvo užšaldomos pagal kitokį metodą – jo sėkmės procentas būdavo mažesnis, pažymi žurnalas. B. Nielsen tvirtina, kad gydytojai davė jai tik 3 – 4 proc. tikimybę, kad ji susilauks vaikelio iš savo pačios kiaušialąsčių.

„Kiaušialąsčių nebuvo daug, bet pakankamai, - pasakojo B. Nielsen, kuri iš ankstesnių santuokų turi keturis vyresnius sūnus. –Turėjau tai padaryti iki 42 metų... Tuo metu buvo galima turėti tik septynis gerus kiaušinėlius. Iš šių septynių turėjo užsimegzti embrionas“.

Tada embrionas turėjo būti implantuotas į gimdą. B. Nielsen sakė, kad dirbtinio apvaisinimo procesas vyko sudėtingai.

„Buvo daug nusivylimo, - pasakojo B. Nielsen, kuriai dabar yra 55-eri. – Suskamba telefonas: „Neigiamas“. Vėl lauki. Kartais pasijunti vieniša, nes daugybė moterų apie tai nesikalba, nors turėtų. Nėra nieko bloga norėti susilaukti kūdikio, ar tau būtų 20, 30, 40 ar, kaip mano atveju, 50 metų“.

Ji teigė, kad turėjo realistiškai vertinti savo aplinkybes. „Jei nenaudoji donorės kiaušialąsčių, būdama tinkamo amžiaus turi išsaugoti savąsias, jei nori turėti bent galimybę susilaukti kūdikio, - sakė ji. – Ir 80 proc. atvejų tai nepavyksta“.

Pora nusprendė gana ilgai neviešinti šių naujienų. Savo draugams ir šeimos nariams jie nieko nesakė iki 26 nėštumo savaitės, o visuomenei apie nėštumą paskelbė likus tik dviem savaitėms iki numatytos gimdymo datos.

Birželio pabaigoje Los Andžele per Cezario pjūvio operaciją B. Nielsen ir M. Dessi susilaukė dukrytės Fridos. Tačiau tos dvi savaitės tarp naujienų paskelbimo ir gimdymo nebuvo lengvos, nes porą užgriuvo kritikos lavina.

Dabar viskas klostosi sklandžiai.

„Mano vyras ir aš šito troškome tiek daug metų, – teigė ji. – Galiausiai susilaukiau savo mažosios princesės. Būti motina yra gražiausias dalykas pasaulyje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)