Kiek anksčiau dainininkės šeimai artimas šaltinis sakė, kad D. Lovato ligoninėje galėjo atsidurti perdozavusi narkotikų.

„Demi sąmoninga ir bendrauja su šeima, kuri labai dėkinga visiems už rūpestį, meilę, maldas ir paramą, tik dalis viešai skelbiamos informacijos yra melas. Dainininkės artimieji prašo gerbti jos privatumą, nes šiuo metu svarbiausias dalykas yra jos sveikata“, – teigia dainininkės atstovas.

Los Andželo pareigūnai CNN patvirtino, kad prieš pat pusiaudienį sulaukė skambučio, ir greitosios pagalbos medikai 25 metų moterį išvežė į ligoninę.

Dainininkė gydoma „Cedars-Sinai Medical Center“ ligoninėje Los Andžele. Jos būklė stabili, ji sąmoninga ir savarankiškai kvėpuoja.

Vos prieš kelias savaites D. Lovato, kuri jau seniai bando įveikti priklausomybę kvaišalams, atskleidė, jog neseniai buvo atkritusi. Apie kovą su priklausomybe ji dainuoja ir birželį pristatytoje naujoje dainoje „Sober“. Kovą dainininkė džiaugėsi, kad nevartoja jau šešerius metus.

Žvaigždė per interviu niekada nevengė kalbėti apie priklausomybę nuo alkoholio ir kokaino, psichologines problemas ir valgymo sutrikimą.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)