YouTube“ žvaigždė Douglas FaZe Censor Martinas išsiskyrė su mylimąja Yanet Garcia. Liūdną žinią mergina patvirtino penktadienį ir prisipažino, kad jos širdis sudaužyta.

23 metų D. Martinas parengė dešimties minučių trukmės vaizdo įrašą, kuriame paaiškina, kodėl nutraukė trejus metus trukusią romantišką draugystę su modeliu ir televizijos žvaigžde.

„Mes su Yanet nebesame kartu. Yanet nuostabi mergina, ji nusipelno tik geriausių dalykų. Ji graži, protinga, ji buvo šauni gyvenimo draugė. Žinau, kad tai skamba labai keistai, bet turiu elgtis taip, kaip man atrodo teisingiausia“, – 770 tūkst. kartų peržiūrėtame įraše teigia vaikinas.

D.Martinas atskleidė, kad prieš trejus metus susitikti su Yanet skrido iš Meksikos į Niujorką. Jie pradėjo susitikinėti ir po metų kartu apsigyveno Niujorke.

Profesionalus kompiuterinių žaidimų žaidėjas teigia, kad viskas pasikeitė, kai Yanet nusprendė grįžti atgal į Meksiką ir siekti aktorės ir modelio karjeros bei vėl dirbti orų mergaite.

„Palaikiau jos sprendimą. Ji norėjo tapti supermodeliu ir aktore, tad sakiau jai pirmyn – gyvenimas per trumpas. Dabar visą laiką žaidžiu „Call of Duty“, o ji nenorėjo praleisti tokios progos. Nemaniau, kad visas bus taip sudėtinga“, – teigia vaikinas.

Suderinti santykius per atstumą ir abiejų veiklas tapo neįmanoma misija.

„Seniau viskas buvo paprasčiau, buvo paprasčiau prisitaikyti. Deja, dabar turiu ir kitų įsipareigojimų. Pasirašiau sutartį. To norėjau, siekiau. Tai mano svajonių karjera. Noriu iškovoti žiedą. Noriu laimėti pasaulio čempionatą, dabar mano pagrindinis tikslas laimėti „Call of Duty“. Labai patinka, ką darau. Kad ir kas benutiktų, aš laimėsiu“, – tvirtina D. Martinas.

„Paroje vos 24 valandos, deja, bet man trūksta laiko tam, ką noriu padaryti“, – konstatuoja žaidėjas.

Y. Garcia, kuri turi 6,5 mln. „Instagram“ sekėjų, dėkoja savo gerbėjams už palaikymą tokiu sunkiu metu ir socialinėje žiniasklaidoje pripažįsta, kad tikrai „yra verta daugiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)