Prisimindama tą sunkų metą, 33 metų žvaigždė Australijoje leidžiamo žurnalo „Vogue" rugpjūčio numeriui prisipažino, kad tai sukėlė jai „situacinę depresiją", rašoma dailymail.co.uk.

„Mane kankina situacinės depresijos protrūkiai, ir pernai mano širdis liko sudaužyta, nes publikos reakcijai suteikiau labai daug reikšmės, o publika nesureagavo taip, kaip tikėjausi... tai sudaužė man širdį", - atskleidė ji.

2011 metais išleidusi albumą „Teenage Dream", K. Perry pagal pirmąją vietą užėmusių hitų iš to paties albumo skaičių pasivijo Michaelą Jacksoną, tačiau 2017 metais ji pasiekė savo karjeros plynaukštę.

„Muzika yra mano pirmoji meilė ir manau, kad Visata man stengėsi pasakyti: „Gerai, tu kalbi šia kalba apie meilę sau ir autentiškumą, bet mes tau surengsime kitą patikrinimą ir atimsime iš tavęs bet kokį patvirtinimo ženklą. Štai tuomet pažiūrėsime, kiek iš tikrųjų tu save myli".

Nors tuo metu tai buvo sunkus ir išbandymo kupinas laikotarpis, K. Perry sako, kad tai suteikė jai visiškai naują požiūrį į gyvenimą.

„Šis pažeidžiamumas ir mano atsivėrimas didesnei, aukštesnei jėgai ir santykis su dieviškumu suteikė man pilnatvę, kurios niekada neturėjau. Tai suteikė man naują pamatą. Tai nėra vien tik materialinis pamatas: tai sielos pamatas", - teigė ji.

K. Perry taip pat prisipažino, kad atsigavo tuomet, kai sausio mėnesį Hoffmano institute Kalifornijoje pradėjo lankyti 4700 dolerių kainuojančią savaitės trukmės programą, skirtą asmenybės augimui.

„Buvau pasirengusi paleisti viską, kas trukdė man būti tikrąja „aš", - pasakojo ji Australijos „Vogue" ir pridūrė, kad dabar, kai pamato depresiją išgyvenantį bičiulį, jam įteikia šios įstaigos dovanų čekį.

„Rekomenduoju ją visiems, savo geriems draugams ir kitiems atlikėjams, kuriems reikia persilaužti. Daugybė žmonių ieško patvirtinimo per klausytojus, per priklausomybę sukeliančias medžiagas ar nuolat bėgdami nuo realybės – neigdami ar pasitraukdami. Aš taip pat ilgą laiką taip elgiausi", - teigė ji.

Papuošusi australietiško „Vogue" viršelį, K. Perry žurnalo viduje paskelbtose nuotraukose taip pat atskleidžia kitokią savo pusę.

Vienoje nuotraukoje dainininkė pasirodo su balta, kelių sluoksnių vidutinio ilgio suknele – įliemenuotas drabužis atkreipia dėmesį į liekną ir tvirtą moters figūrą.

Prie šio ansamblio ji mūvi perregimus aukštakulnius ir yra užsidėjusi tamsių, ilgų plaukų peruką su kirpčiukais.

Kitoje nespalvotoje nuotraukoje K. Perry pozuoja su šviesiais, trumpais plaukais ir sėdi ant žemės, atsirėmusi į pilką sofą.

Dainos „Roar" atlikėja šiuo metu susitikinėja su britų aktoriumi Orlando Bloomu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)