72-ejų metų žvaigždė, eilinį kartą neabejotinai sužibėsianti muzikinėje komedijoje „Mamma Mia! Štai ir mes“, nė kiek nesutriko, kai laidos vedėja paragino atskleisti nesenstančio savo grožio paslaptį.

Cher kalbėjo apie tai, kaip filmo tęsinyje jai sekėsi vaidinti Meryl Streep įkūnytos herojės motiną, ir užsiminė, kad iš tiesų ši aktorė tėra trejais metais už ją jaunesnė.

Kaip tik tada laidos vedėja išreiškė mintį, kad dainininkė taip jaunai atrodo, jog, ko gero, niekada nepaliks šou verslo.

„Nemanau, kad kada nors iškrisite. Jūs niekada neatrodote bent kiek pasikeitusi!“ – nusistebėjo ji.

Į tai reaguodama Cher tarė porą žodžių apie savo įpročius ir gyvenimo būdą.

„Aš skiriu tam daug dėmesio. Be to, aš negeriu, nerūkau ir nevartoju narkotikų. Manau, tai tikrai gali būti reikšminga. Rūpinuosi savimi. Taisyklingai maitinuosi. Suvokiu savo atsakomybę“, – dėstė dainininkė.

Cher

Tai išgirdę laidos žiūrovai iš karto pasidalijo į dvi stovyklas, mat kai kurie buvo šventai įsitikinę, kad lygus it popierius Cher veidas – plastinės chirurgijos specialistų pastangų rezultatas.

Vienas Cher besižavintis internautas parašė: „Šio ryto laidoje „Lorraine“ Cher atrodė tiesiog idealiai. Jos paslaptis – niekada nerūkyti, nevartoti alkoholio ar narkotikų? Bet tokiu atveju kone viena iš trijų moterų turėtų taip atrodyti sulaukusi jos amžiaus.“

Kitas gi matė reikalą pasipiktinti: „Ar dar esama tokių lengvatikių? Jos veidas toks todėl, kad negeria, nevartoja narkotikų ir taisyklingai maitinasi? Juk jai 72-eji. To tiesiog būti negali. Tai milijono plastinių operacijų rezultatas. Nė raukšlelės! Tai juk nenormalu.“

Cher

Apie kokias nors veido patempimo operacijas Cher kalbėti nepanoro, nors daugiau nei prieš dešimtmetį pati buvo apie jas užsiminusi.

Kitados ji pasakė: „Taip, man buvo padaryta veido odos patempimo operacija, bet kam gi nebuvo?“

Minėtinas ir toks jos pareiškimas kaip „Tapau tinkama plastinės chirurgijos plakatams.“

„Visi kalba, kad bijau pasenti, tačiau tiesa ta, kad su mano profesija senatvė ir išnykimas yra vienas ir tas pats“, – taip pat yra sakiusi dainininkė.

Tikrasis Cher varas – Cherilyn Sarkisian. Ji gimė 1946 metais. Dainininkės tėvas – armėnų kilmės amerikietis Johnas, o motina – modelis ir aktorė Georgia Holt.

Cher anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)