Socialiniame tinkle 366 tūkst. sekėjų turinti brunetė beveik kasdien pasidalina savo asmeninio gyvenimo akimirkomis. Jose – akį traukianti prabanga: dizainerių drabužiai, garsiausių mados kūrėjų avalynė, egzotiškos kelionės, VIP renginiai.

Negana to, savo mylimajam du vaikus padovanojusi gražuolė nebijo demonstruoti apnuoginto kūno. Daugelyje nuotraukų socialiniuose tinkluose oligarcho žmona pozuoja su bikiniu ar figūrą išryškinančiomis trumputėmis suknelėmis.

„Instagram“ tinkle Ksenia save pristato kaip tituluotą gražuolę „Misis Rusija 2018“. Šioje platformoje ji taip pat yra įkūrusi ir kitą savo paskyrą, kurioje ji su moterimis dalijasi grožio patarimais – ten ją seka beveik 20 tūkst. žmonių.

DELFI primena, kad A. Shapovalovas ir K. Tsaritsina susituokė Rusijos sostinėje Maskvoje. Įspūdingoje puotoje savo koncertus surengė garsiausios rusų muzikos žvaigždės – „Eurovizijoje“ dalyvavusi Polina Gagarina ir grupė „Leningrad“.

Dar gerokai prieš vestuves multimilijonierius Ksenią viešoje erdvėje jau vadino „žmona“. Tiesa, pačios prabangiausios dovanos išvaizdžią brunetę pasiekė jau atšokus vestuves. Viena jų – žiedas su net 70 karatų deimantu, kurio vertė 9 mln. eurų.

Dar prieš šią brangenybę milijardierius savo mylimajai buvo padovanojęs 30 karatų deimantu puoštą Elizabeth Taylor žiedą, kuris 2011 metais buvo parduotas už beveik 7 mln. eurų.

„Mano vyras niekada man nešykšti pirkti dovanų. Dabar jis nusprendė, kad man 30 karatų deimantu puošto žiedo neužtenka“, – tąkart džiaugėsi Ksenia.

Šiuo metu prabanga internautams pavydą kelianti pora gyvena tarp gimtinės Rusijos ir Dubajaus, kur Ksenia dažnai pastebima važinėjanti su „Bentley“ automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)