Nors M. Markle gretai prisitaikė prie daugelio karališko elgesio subtilybių, „kai kurias karališkųjų rūmų taisykles jai yra sudėtinga suprasti, pavyzdžiui, tą faktą, kad moterys karalienės pageidavimu turėtų vilkėti sukneles ar segėti sijonus, o ne vilktis kelnių kostiumus, ir dažnai klausinėja Harry, kodėl reikia elgtis būtent taip, o ne kitaip“, žurnalo „People“ šios savaitės pagrindiniam straipsniui sakė vienas šaltinis.

„Manau, kad retkarčiais jai būna šiek tiek sunku, tačiau tai naujasis jos gyvenimas ir ji turi su tuo tvarkytis“, - pridūrė šaltinis.

Įžengus į visiškai naują pasaulį, iškilo ir naujų iššūkių. Buvusi aktorė, kuri oficialiame Didžiosios Britanijos monarchijos tinklalapyje prisipažįsta esanti feministė, po liepos 10 dieną įvykusio priėmimo Didžiosios Britanijos ambasadoriaus rezidencijoje Dubline pateko į spaudos antraštes vėl. Senatorė Catherine Noone socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, jog Meghan pareiškė apsidžiaugusi neseniai įvykusio Airijos referendumo rezultatais, legalizavusiais abortus. (Karališkosios šeimos nariai paprastai susilaiko nuo politinių diskusijų, ir C. Noone netrukus savo „Twitter“ įrašą ištrynė.)

„Tai jos naivumo pavyzdys, - teigė karališkosios šeimos biografas ir konsultantas monarchijos istorijos klausimais Robertas Lacey. – Karališkosios šeimos viduje jie gali kalbėti, ką panorėję, ir visi žino šias taisykles. Tačiau jai sunkiai sekasi išmokti, kad už siauro rato ribų niekuo negalima pasitikėti“.

Žinoma, šalia jos visuomet yra jos vyras, padedantis susiorientuoti tarp karališkųjų taisyklių, taip pat buvusi asmeninė karalienės sekretorė Samantha Cohen, padedanti jai perprasti protokolą.

„Galite matyti, kaip Harry laikosi padėjėjo pozicijos, ją veda, jai padeda“, - „People“ sakė fotografas Markas Stewartas.

Prisiminkime gražiausias poros vestuvių akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)