Su JAV vadovu Donaldu Trumpu ir pirmąja šalies ponia Melania Trump monarchė nusifotografavo penktadienį viename iš ištaigingų Vindzoro pilies koridorių.

Britanijos karalienė nuotraukoje įamžinta su dangaus mėlio paltu ir tokios pat spalvos skrybėle. Šalia jos – balkšvos spalvos „Dior“ kostiumėliu pasipuošusi JAV prezidento žmona. Nors didžiausias dėmesys, be abejo, krypsta į nuotraukoje pozuojančius žmones, pačiame kadro apatiniame kamputyje dešinėje galima be vargo pastebėti baltą šuns ėdalui skirtą dubenėlį.

Nesunku įspėti, kad iš dubenėlio ėda du karalienės numylėtiniai šunys Vulcanas ir Candy, tačiau tokios buitinės detalės oficialiose nuotraukose būti negali.

Vis dėlto dar vienoje toje pačioje vietoje tik jau kitą dieną darytoje nuotraukoje dubenėlio jau nematyti. Vadinasi, karalienę aptarnaujantis personalas suskubo ištaisyti pačių padarytą klaidą.

Taigi, karalienei fotografuojantis su Belgijos karaliumi Filipu ir karaliene Matilda šuns dubenėlis jau buvo pašalintas.

Penktadienio popietę į Vindzoro pilį atvykusi Trumpų pora išgėrė su karaliene arbatos. Kiek vėliau JAV vadovas kartu su Britanijos ministre pirmininke Theresa May dalyvavo Čekerso rezidencijoje surengtoje spaudos konferencijoje.

Į istorinę karališkąją Berkšyre esančią rezidenciją atvykusius prezidentą ir jo žmoną pasitiko garbės sargybiniai.

Su karaliene jie susitiko keturkampiame pilies kieme. JAV prezidento atvykimo proga buvo sugrotas Jungtinių Valstijų himnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)