Skelbiama, kad realybės šou žvaigždė savo dukrai True „sukėlė skausmą“, kuomet nusprendė jai pradurti ausis. Socialiniame tinkle „Instagram“ 34-erių garsenybė paviešino mažylės atvaizdą, kuriame matyti blizgantys auskarai.

Toks vaizdelis daugeliui internautų nepasirodė mielas, priešingai – komentatoriai peikė garsią mamą dėl netinkamos vaiko priežiūros, mat mažylė dar nė nekalba.

Šalia daug diskusijų sukėlusio įrašo Khloe brūkštelėjo: „Štai mano mažoji ledi. Pažiūrėkite į mano mažąją ledi.“

Atidžiai 8 savaičių kūdikį apžiūrėję Kardashianų šeimos fanai pastebėjo ne tik mielą mergytės veidelį.

„Aš esu prieš auskarus kūdikiams ausyse! Juk visiems panašiems dalykams leidžiamas amžius yra 16. Kuo tai skiriasi nuo auskarų nosyje ar lūpoje? Ar tai taip pat atliktumėte 2 mėnesių kūdikiui? Esu pasibjaurėjusi Khloe“, – rašė viena įpykusi „Twitter“ naudotoja.

„Ar Khloe kūdikiui buvo pravertos ausys? Dėl Dievo meilės, koks to tikslas? Juk auskarai tėra aksesuaras ir juos dėvėti reikia jau suaugus – kūdikiams jų nereikia!“ – antrino kitas komentatorius.

„Žinoma, kad Khloe pradūrė savo dukrai ausis, juk jos visai šeimai svarbiausia tik išvaizda! Tiesą sakant, esu nustebęs, kad jai dar neatliktas makiažas“, – ironizavo trečias internautas.

Nors daugelis garsiąją mamą apipylė kritika, atsirado ir Khloe ginančių, kurie teigė, kad True yra jos dukra, todėl, kas jai geriausia – žino tik ji pati.

DELFI primena, kad mažylės True Khloe susilaukė kartu su savo širdies draugu, krepšininku Tristanu Thompsonu, kuris jai nėštumo metu buvo neištikimas. Nepaisant to, garsenybė, regis, jam atleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)