„Reddit“ atradėjas laišku kreipėsi ir į JAV Kongresą, nes Amerikoje nėra garantuojamos tėvystės ir motinystės atostogos, kadangi į darbą dažnai tenka sugrįžti praėjus vos keletui savaičių po gimdymo. Žinomas vyras mano, kad reikėtų atkreipti dėmesį į šiuos įstatymus.

Vimbldone šeštadienį dalyvavusi S. Williams patyrė triuškinantį pralaimėjimą. Vyras prakalbo ir apie tai, jog nenori, kad ilgiau būtų aprašoma, kaip jis viešumoje maitina kūdikį, nes žmonai tenka sunkiai treniruotis ir ruoštis varžyboms.

„Žinojau, kad turiu būti su šeima šiuos ankstyvuosius mano dukters gyvenimo mėnesius. Būti su savo šeima yra privilegija, kurios negali sau leisti daugybė šios šalies tėvų“, – rašė vyras.

Jis pabrėžė, kad savo įmonėje tėvams suteikia 16 savaičių apmokamas tėvystės atostogas. Anot jo, tai suteikia laimės darbuotojams, todėl yra puikus verslo sprendimas. A. Ohanian sako, kad norėtų, jog ši taisyklė galiotų visoje šalyje.

„Praėjus keletui dienų po mūsų mažylės gimimo, aš pabučiavau žmoną Atsisveikindamas prieš operaciją ir niekas iš mūsų nežinojo, ar ji sugrįš“, – socialiniame tinkle savo mintimis dalijosi verslininkas.

Šis itin jautrus ir daugeliui jaunų tėvų aktualus įrašas surinko tūkstančius paspaudimų „patinka“ ir sulaukė didelio palaikymo. Daugelis tikisi, jog politikai atkreips dėmesį į S. Williams vyro žodžius ir įstatymai pasikeis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)