P. Behan dirbo garsiosios šeimos namuose dar iki Kris Jenner ištekėjo dabar Caitlyn tapusiu Bruce'u. Pora susituokė 1991 metais.

„Man patiko Kris ir aš gerbiau ją dėl daugybės priežasčių. Nebuvo lengva jai dirbti, nes ji yra perfekcionistė ir visada reikalauja geriausio rezultato.

Kasdien ji įteikdavo ilgiausią sąrašą darbų ir tu turėdavai kovoti su beprotišku Los Andželo transportu, vežti vaikus į jų renginius ir galbūt ne viskas iš to sąrašo buvo padaroma. Keletą kartų ji ant manęs tiesiog šaukė.

Iš pradžių aš jaučiausi sugniuždyta kai ji taip su manimi kalbėdavo. Tačiau ji visada tiesiog sako tai, ką tą sekundę galvoja. Nors aš mėgavausi savo darbu, su ja buvo sudėtinga. Ji visuomet reikalavo daugiau ir daugiau. Kris įtikti buvo neįmanoma, nors ji tikrai rūpinosi vaikais“, – kalbėjo ji.

Viename interviu moteris taip pat užsimena ir apie tai, jog seniai žinojo, kad Kris ir Bruce'o santuoka netruks ilgai. Ji sakė pastebėjusi jau tuomet sunkumus šeimoje ir tai, kad tuo metu dar vyras jaučiasi tarsi nesavame kailyje. Tačiau, kaip ji svarsto, visuomet gražios šeimos paveikslą troškusi sukurti Kris neleido sau net mąstyti apie antros šeimos griūti, nors skyrybos su Robertu Kardashianu jai buvo itin skausmingos.

Ne paslaptis ir tai, kad K. Jenner ne kartą pripažino pasigailėjusi, jog pirmąjį vyrą ir garsiųjų seserų tėtį paliko dėl tuometinio olimpinio čempiono B. Jennerio.

Behan buvo ir buvusio Kris vyro, kuris dabar yra pakeitęs lytį ir tapęs moterimi, sūnų iš pirmosios santuokos aukle. Tačiau taip daug įdomių detalių iš darbo Brandono ir Brody namuose papasakoti ji negali.

Tiesa, P. Behan neseniai išleido ir knygą „Malibu auklė: buvusios Kardashianų šeimos auklės nuotykiai“. Kalbama, kad moteris dabar užsidirba pasakodama apie buvusius savo auklėtinius ir leisdama knygas apie darbą garsenybių namuose.

Dabar 37-erių Kim Kardashian buvo vos dešimties metų amžiaus kai Pam pradėjo dirbti jų namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)