Kaip rašo People.com, tai puikiai buvo galima pamatyti pirmojo jos viešo pasirodymo (po to, kai paskelbė naujieną gerbėjams) metu. Žinoma moteris lankėsi ir fotografams pozavo serialo „Tarnaitės pasakojimas“ (The Handmaid’s Tale) antrojo sezono finale Los Andžele.

Tiesa, toks K. Jenner žingsnis yra gerai apgalvotas reklaminis triukas. 20-metė, kuri turi savo vardo kosmetikos liniją, nuo šiol lūpas dažysis tik savo produktais ir taip kaskart reklamuos, kaip šie vizualiai paputlina lūpas be jokių injekcijų.

Tai štai, kaip dabar atrodo Kylie:

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 8, 2018 at 5:34pm PDT

Naujieną apie tai, jog susimažino lūpas, K. Jenner patvirtino tuomet, kai vienas gerbėjas apie tai paklausė nuotraukos "Instagram" komentaruose.

🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 9, 2018 at 7:16pm PDT

Apie tai, jog pasiputlino lūpas injekcijomis K. Jenner prisipažino tik 2015 metais. Ilgą laiką ji teigė, jog lūpos vizualiai padidėja tik dėl gero lūpdažio.

Štai kaip Kylie atrodė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)