Kaip matyti iš portale „La Nuova“ paskelbtos nuotraukos, automobilio priekinis stiklas yra suskilęs, todėl galima daryti išvadą, kad aktorius po smūgio į jį atsitrenkė. Į kadrą taip pat pateko šalimais stovintis gesintuvas.

Portale taip pat rašoma, kad G. Clooney buvo partrenktas tada, kai automobilis netikėtai pasuko.

Aktorius, kaip skelbiama, buvo nugabentas į Jono Pauliaus II ligoninės skubiosios pagalbos skyrių. Rimtų sužalojimų, kaip manoma, jis nepatyrė, taigi, jo būklė nėra kritinė. Jis jau paleistas iš gydymo įstaigos.

Portalas „MailOnline“ jau kreipėsi į G. Clooney atstovą, bet išsamesnių
komentarų dar negavo.

Sardinijos regione G. Clooney su žmona apsistoję vasarai. Šiuo metu čia vyksta ir naujo televizijos serialo „Catch 22“ filmavimas.

Prieš tai sutuoktinių pora keliavo po Europą. Kelionėse juos lydėjo aktoriaus tėvai Nina ir Nickas Clooney, taip pat Amal motina Baria Alamuddin.

Su pranešimais apie jų išvykas buvo paskelbta ir tai, kad pora išsinuomojo nuostabią dviaukštę vilą, kurios savininkas – Ezio Maria Simonelli – buvusiam Italijos prezidentui Silvio Berlusconi artimas asmuo.

Viloje įrengti du plaukimo baseinai, teniso kortai, be to, ją supa itin įspūdingas kraštovaizdis.

Sardinija – tai nemaža Italijai priklausanti sala Viduržemio jūroje. Ji maždaug per 800 km nutolusi nuo G. Clooney priklausančio vilos prie Komo ežero.

Pastaruoju metu aktorius intensyviai darbavosi prie naujojo savo projekto – serialo „Catch 22“. Jis yra šio filmo režisierius ir prodiuseris, be to, ir pats vaidins šešiose serijose.

Apie filmo kūrimą buvo paskelbta balandį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)