Atsakymą į ši klausimą galima rasti nuotrauką papildančiame įraše:

„Pirštinėmis baseine žmona mūvi todėl, kad siaubingai nemėgsta, kai susiraukšlėja pirštų galiukai.“

Portale „People“ primenama, kad šie aktoriai susituokė 2013 metais. Pora augina dvi dukteris – penkiametę Lincoln ir trimetę Deltą.

Neseniai atskleista, kad pora nepasirašiusi jokių ikivedybinių susitarimų. Tai papasakojo pats D. Shepardas, kai balandį apsilankė amerikiečių televizijos kanalu TBS transliuojamoje pokalbių laidoje.
„Kadangi ruošėmės vestuvėms, tai ji manęs ir paklausė, ar noriu sudarinėti priešvedybinę sutartį. Atsakiau: „Ne, priešvedybinės sutarties man nereikia.“ Bet iš tiesų norėjau, kad ji būtų sudaryta, net labai“, – sakė jis.

Tuo metu, pasak D. Shepardo, jo, kaip aktoriaus, karjera klostėsi palankiau nei K. Bell, tačiau kai ši nusifilmavo komedijoje „Blogos mamos“ („Bad Moms“) ir televizijos seriale „The Good Place“, situacija pasikeitė.

„Dabar, matyt, galiu pasijuokti aš, nes jos reikalai klostosi sėkmingiau nei mano ir ji turi daug daugiau pinigų nei aš“, – juokavo D. Shepardas.

2017 metų gruodį per interviu portalui „People“ dviejų atžalų tėvas prisipažino, kad jo ir žmonos santykiai gali atrodyti idealūs, tačiau pastangų kartais įdėti reikia.

„Lankomės porų terapijos užsiėmimuose. Žiūrime į juos kaip į darbą, – kalbėjo vienas iš pagrindinių serialo „Tėvystė“ („Parenthood“) aktorių. – Santykiai negali būti tobuli savaime.“

D. Shepardas prasitarė, kad puoselėdami santykius jis ir žmona stengiasi pabūti vieni, nors tai nebūna lengva, mat reikia viską kruopščiai planuoti.

„Jei tiesiog paklausčiau, ką ketina veikti ketvirtadienį, nieko neišeitų, tačiau jei pažymėčiau datą kalendoriuje, viskas vyktų pagal planą“, – sakė aktorius.

„Į būtina žvelgti taip rimtai kaip į darbą. Reikia planuoti ir teikti jiems prioritetą – kitaip nieko nebus“, – pridūrė D. Shepardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)