Taip nutiko ne atsitiktinai, ne dėl aplaidumo ir tikrai ne todėl, kad karališkąją šeimą aptarnavę konditeriai pristigo receptų. Laikydamiesi Didžiojoje Britanijoje galiojančių papročių, per vaiko krikštynas tėvai turi užsakyti tokį tortą, kokiu buvo vaišinama per jų vestuves, rašo portalas „People“.

Tai, žinoma, reiškia, kad toks tortas buvo ragautas seniau nei gimė pirmoji princo Williamo ir K. Middleton atžala – 5 metų liepos 22 sulauksiantis princas George‘as, o kadangi pora turi tris vaikus, jaunėlio princo Louiso krikštynos buvo ketvirta proga vaišintis tokiu pat tortu.

Princo Williamo ir žmonos Kate vestuvinis tortas

Kembridžo hercogo ir kunigaikštienės vestuvinio torto autorė – Fiona Cairns. Ypač prabangiai atrodantį aštuonių aukštų konditerijos šedevrą sudaro 17 atskirų vaisinių tortų. Ištaigingas skanėstas papuoštas maždaug 900 cukrinių gėlių ir lapelių. Kruopščiai suformuotos girliandos buvo priderintos prie patalpos, kurioje tortas buvo padėtas – Bakingamo rūmų paveikslų salės, interjero.

Tortas buvo ne vienintelis besikartojantis akcentas per pirmadienį įvykusias karališkojo kūdikio krikštynas. Princo Louiso krikšto drabužis, panašus į ilgą suknelę, taip pat laikantis tradicijų buvo lygiai tas pats, kaip princo George‘o ir princesės Charlotte.

K. Middleton iškilminga proga buvo pasipuošusi mados dizainerio Alexanderio McQueeno kurta suknele ir Jane Taylor prekės ženklo skrybėle. Būtent šių dizainerių kurtus drabužius ji vilkėjo ir per dviejų jaunesnių savo vaikų krikštynas.

Krikštynų akimirkos:

Taip pat galime prisiminti ir 2011 metais vykusias Williamo ir Kate vestuves:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)