Kaip praneša „Page Six“, visų svečių mobilieji telefonai buvo laikinai paimti atvykus į ceremonijos vietą, žmonėms uždrausta kelti bet kokius įrašus apie vestuves į socialinius tinklus.

Tad kol kas jokių nuotraukų iš šventės nėra paviešinta, galima tik spėlioti, kaip šią svarbią jiems dieną atrodė jaunieji. Vestuves patvirtina tik faktas, kad Bee Shaffer socialiniuose tinkluose pasikeitė savo pavardę į Bee Carrozzini.

„Vogue“ atstovai praėjusių metų kovą patvirtino, jog pora susižadėjo.

Nors abiejų tėvai – iš mados pasaulio, tačiau tiek Bee, tiek Francesco pasirinko visiškai kitą gyvenimo kelią.

B. Shaffer dirbo laidos „Late Night with Seth Meyers“ prodiusere iki 2017, o šiuo metu užsiima teatro vadyba. F. Carrozzini yra filmų režisierius ir operatorius, kuris kūrė vaizdo klipus Beyoncé, A$AP Rocky bei Nicki Minaj, taip pat dirbo su tokiais mados ženklais kaip Roberto Cavalli, Ermenegildo Zegna ir Salvatore Ferragamo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)